Lifestyle

Γιώργος Παρτσαλάκης υγεία: Όσα έγραψε ο ηθοποιός για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Γιώργος Παρτσαλάκης υγεία: Όσα έγραψε ο ηθοποιός για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε
Γιώργος Παρτσαλάκης υγεία: Όλα όσα έγραψε ο γνωστός ηθοποιός για το πρόβλημα υγείας που βίωσε. Η δημόσια ανάρτησή του.

Γιώργος Παρτσαλάκης υγεία: O γνωστός ηθοποιός τις τελευταίες ημέρες μονοπωλεί το ενδιαφέρον με την περιπέτεια υγείας που είχε που ωστόσο την ξεπέρασε γρήγορα. Η είδηση της μεταφοράς του στο νοσοκομείο το βράδυ της Ανάστασης συγκλόνισε και ανησύχησε όλους μας, ωστόσο ο Γιώργος Παρτσαλάκης βγήκε νικητής και έκανε την πρώτη του ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, ο Γιώργος Παρτσαλάκης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη μονάδα εμφραγμάτων του Τζάνειου νοσοκομείου καθώς ένιωσε έντονη αδιαθεσία και πόνο στο στήθος. Ο γνωστός ηθοποιός έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις από τι οποίες διαπιστώθηκε με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο και υπεβλήθη άμεσα σε επέμβαση αγγειοπλαστικής.

Τι έγραψε ο γνωστός ηθοποιός:

Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου, με συγκίνησε πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για τα θετικά μηνύματα που μου στείλατε, με βοήθησαν όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Τι είπε ο ηθοποιός για το πρόβλημα που αντιμετώπισε:

Πράγματι υπήρξε ένα πρόβλημα με την καρδιά μου, αντιμετωπίστηκε με ένα stent και τώρα με μια προσοχή για ένα μήνα θα είμαι ξανά στις επάλξεις, θα είμαι ξανά μαζί σας γιατί αυτό έμαθα να κάνω είτε με το θέατρο είτε με την τηλεόραση εδώ και 45 χρόνια.

Υ.Γ Και για να μη το βαρύνουμε πολύ, πέστε ο Γιώργος άλλαξε δίσκο, πλατό, ρολεμαν! Και οι πιο δύσκολες στιγμές αν το καλοσκεφτείς, είναι αστείες».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου, με συγκίνησε πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για τα θετικά μηνύματα που μου στείλατε, με βοήθησαν όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Πράγματι υπήρξε ένα πρόβλημα με την καρδιά μου, αντιμετωπίστηκε με ένα stent και τώρα με μια προσοχή για ένα μήνα θα είμαι ξανά στις επάλξεις, θα είμαι ξανά μαζί σας γιατί αυτό έμαθα να κάνω είτε με το θέατρο είτε με την τηλεόραση εδώ και 45 χρόνια. Υ.Γ Και για να μη το βαρύνουμε πολύ πέστε ο Γιώργος άλλαξε δίσκο, πλατό, ρολεμαν! Και οι πιο δύσκολες στιγμές αν το καλοσκεφτείς, είναι αστείες.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Partsalakis (@giorgos_partsalakis_official) στις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments