Lifestyle

Μάρκος Σεφερλής ταινία: Αποκάλυψε τον τίτλο της δεύτερης ταινίας του

Μάρκος Σεφερλής ταινία: Αποκάλυψε τον τίτλο της δεύτερης ταινίας του
Μάρκος Σεφερλής ταινία: Η μεγάλη επιτυχία του Χαλβάη 5-0 φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη στον κωμικό ηθοποιό ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στον κινηματογράφο την επόμενη χρονιά νέο ακόμη πιο δυνατό εγχείρημα.

Μάρκος Σεφερλής ταινία: Άκρως δημιουργική αποδεικνύεται η καραντίνα για τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος όλες αυτές τις ημέρες του εγκλεισμού στο σπίτι, λόγω κορωνοϊού, φρόντισε να καταστρώσει τα νέα του επαγγελματικά σχέδια, γράφοντας μεταξύ άλλων και τη νέα του επιθεώρηση. Ωστόσο, ο ηθοποιός ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι», αποκάλυψε ότι φέρνει στην Ελλάδα το οσκαρικό «Τούτσι» με το Ντάστιν Χόφμαν, ενώ ετοιμάζει και τη δεύτερη του ταινία, μετά την επιτυχία που γνώρισε η πρώτη, το «Χαλβάη 5-0».

«Βρήκα χρόνο, ξεκουράστηκα και άρχισα να γράφω συνέχεια. Ετοιμάζω την παράσταση του Δελφιναρίου για το καλοκαίρι, που από ο, τι ακούσαμε θα ανοίξουν τα θέατρα τον Ιούνιο», σημείωσε, εξηγώντας πως θα τηρηθούν τα όποια μέτρα προστασία εκτιμηθούν ως αναγκαία.

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας τα επαγγελματικά του σχέδια για τον ερχόμενο χειμώνα, που είναι η μία έκπληξη μετά την άλλη.

«Με βάζεις τώρα να σου το ανακοινώσω, να σου το πω! Δεν το ξέρει κανείς αλλά συνήθως σε σένα τα κάνω αυτά! Θα σου πω κάτι που θα σου αρέσει πολύ και είναι πολύ ενδιαφέρον. Εγώ έχω τρελαθεί από τη χαρά μου! Τον φετινό χειμώνα θα κάνω στο θέατρο Περοκέ, που επιστρέφω πάλι μετά από απουσία ενός χρόνου και περιμένει το κοινό πως και πως, ένα έργο πολύ αγαπημένο σου, είμαι σίγουρος, ένα μιούζικαλ καταπληκτικό που πρώτη φορά ανεβαίνει στην Ελλάδα. Έχει τίτλο Τούτσι», είπε.

Επίσης, αποκάλυψε πως τα Χριστούγεννα του 2021 έκλεισε να κάνει το παιδικό «Σρέκ». Και για το τέλος, αποκάλυψε στο Μουτσινά πως βρήκε χρόνο κι έγραψε τη δεύτερη ταινία του, που θα έχει τίτλο «Κρήτη woman» και θα έχει να κάνει με τις ομορφιές και τα υπέροχα μέρη του νησιού. Μάλιστα, όπως τόνισε, το σενάριο είναι έτοιμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments