Video

50 – 50 τι σκότωσε ο Αη Γιώργης: Η ξεκαρδιστική σκηνή που έγραψε ιστορία

50 – 50 τι σκότωσε ο Αη Γιώργης: Η ξεκαρδιστική σκηνή που έγραψε ιστορία
50 - 50 τι σκότωσε ο Αη Γιώργης: Το ξεκαρδιστικό ερώτημα που είναι επίκαιρο λόγω της γιορτής του Αγίου Γεωργίου.

50 – 50 τι σκότωσε ο Αη Γιώργης: Η γνωστή κωμική σειρά του Mega είναι μια από τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες των τελευταίων ετών. Στα χρόνια που η σειρά προβλήθηκε προσέφερε απλόχερα γέλιο και συνεχίζει να το κάνει κάθε φορά που προβάλλεται σε επανάληψη. Μια από τις καλύτερες σκηνές είναι και επίκαιρη σήμερα που είναι η γιορτή του Αγίου Γεωργίου.

Είναι η σκηνή που που ο Νικηφόρος, ο Μίμης και ο Παύλος τραγούδησαν το ανεπανάληπτο “Τι σκότωσε ο Άη Γιώργης”. Στην σκηνή ο γιος του Μίμη, ο Κίμωνας, έχει χωρίσει με αποτέλεσμα να στραφεί στον Θεό. Έτσι, ο πατέρας του αποφασίζει να μετατρέψει το σαλόνι του σπιτιού του σε εκκλησία και με τη βοήθεια των φίλων του να πλησιάσει με αυτόν τον τρόπο τον γιο του.

Οι πρωταγωνιστές εμφανίζονται όλοι με ράσα σαν Καθολικοί μοναχοί ψέλνουν, ο Νικηφόρος που προφανώς δεν έβρισκε ράσο εμφανίστηκε με μία ρόμπα της Ξανθίππης, η οποία στο πίσω μέρος έχει την εικόνα ενός δράκου. Στα σχόλια των υπολοίπων για την αμφίεσή του και τη σχέση της με την Ορθοδοξία, εκείνος απαντάει με το «Τι σκότωσε ο Άη Γιώργης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δεν ήταν εύκολο να γυριστεί αυτή η σκηνή καθώς οι πρωταγωνιστές και όλοι οι συντελεστές δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα γέλια τους. Η σκηνή τελειώνει με έναν έξαλλο Κίμωνα που τους κατηγορεί για βλασφημία και φυσικά με την απορία της Ξανθίππης όταν αντικρίζει τους τρεις μοναχούς και τον Νικηφόρο με τη ρόμπα της.

Θυμηθείτε την σκηνή

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments