Video

MasterChef 4 spoiler 24/4: Ο Ιωάννης μίλησε για το επεισοδιακό επεισόδιο

MasterChef 4 spoiler 24/4: Ο Ιωάννης μίλησε για το επεισοδιακό επεισόδιο
MasterChef 4 spoiler 24/4: Ο Ιωάννης αναφέρθηκε σε όσα έγιναν στο πρόσφατο επεισοδιακό επεισόδιο του διαγωνισμού.

MasterChef 4 spoiler 24/4: Ο Ιωάννης Χαραλάμπους αποχώρησε από το MasterChef και βρέθηκε Στη φωλιά των Κου Κου, το πρωί της Παρασκευής. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα. Ειδικότερο στο τελευταίο επεισόδιο που η μονομαχία του Ηλία με τον Δημήτρη προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Για το πρόσφατο επεισόδιο ο Ιωάννης τόνισε:  “Ο Ηλίας έκανε την πιο σωστή επιλογή να μη δείξει κάποιον παίκτη. Αυτά τα παιδιά είναι εκεί μέσα στον διαγωνισμό, δεν αποχώρησαν για να υποδείξεις κάποιον και να τον βγάλεις.  Με τον Μπέλλο εγώ έκανα παρέα. Είναι πολύ καθαρός σε αυτό που είναι. Και αυτή του η επιλογή έδειξε ότι είναι ένα παιδί που δεν φοβάται τις μαγειρικές του ικανότητες. Δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να αναμετρηθεί με έναν παίκτη που θεωρεί ότι ο αγώνας θα έχει ενδιαφέρον μαζί του”, λέει ο Ιωάννης.

Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν κάτοχος της κάρτας ασυλίας, αλλά δεν την χρησιμοποίησε και τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι. Στη δεύτερη ευκαιρία είχε μια καλή παρουσία, ωστόσο δεν ήταν αρκετή για να του δώσει και πάλι μια ποδιά που θα τον έβαζε στον σπίτι του MasterChef.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments