Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [24/04/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [24/04/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [24/04/20].

ΑστρολόγοςΑστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας βρίσκεται στους Διδύμους, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 7 Αυγούστου. Πρέπει να αξιοποιήσετε αυτή την περίοδο, για να λύσετε κάθε είδους επικοινωνιακό θέμα σας! Φροντίσετε να μάθετε όσα συμβαίνουν στον περίγυρό σας. Επιμορφωθείτε σε όποιον τομέα έχετε κενά, για να παραμένετε ενήμεροι. Κάθε είδους γνώση και ενημέρωση, αποτελεί εργαλείο επικοινωνίας αυτής της εποχής! Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη μέσα στους Διδύμους, από τις 13 Μαΐου μέχρι τις 25 Ιουνίου. Σε αυτό το διάστημα θα κοιτάξετε κάτω από την «επιφάνεια», για να εντοπίσετε τι έχει σημασία και αξία! Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Ταύρο, σε αίσια θέση έναντι των Πλούτωνα και Δία στον Αιγόκερω. Ευνοϊκή μέρα για επαγγελματικά θέματα και διευθετήσεις.

Την Παρασκευή θα θελήσετε να περάσετε πιο ευχάριστες στιγμές με φίλους ή συγγενείς, να αποσυμπιεστείτε από την ένταση που μαζεύετε στη διάρκεια της εβδομάδας. Σήμερα μπορείτε να έχετε ενδιαφέρουσες επαφές με νέα άτομα ή να ξεκινήσετε ένα καινούργιο εγχείρημα που θα αναπτυχθεί και την επόμενη εβδομάδα. Η Παρασκευή είναι ευνοϊκή μέρα για επισκευές οικιακών συσκευών, διάφορες βελτιώσεις ή ανακαινίσεις στο σπίτι σας.

Σήμερα θα υπάρξουν κάποιες ευνοϊκές συνθήκες και στο χώρο εργασίας σας, τις οποίες ελπίζουμε να εκμεταλλευτείτε σωστά. Είναι πιθανό να μάθετε για μια κλοπή ή απάτη που σχετίζεται με άτομα που γνωρίζετε. Η μέρα υποδεικνύει ένα σημαντικό γεγονός, που σχετίζεται με ένα ανήλικο κορίτσι ή αγόρι. Μπορεί να ξαναβιώσετε μια σύγκρουση με μια γυναίκα που έχει συμβεί στο παρελθόν και δεν έχει ακόμη επιλυθεί.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η σημερινή θα είναι μια γεμάτη και δυναμική μέρα. Θα προκύψουν συγκρούσεις, για τις οποίες μπορεί να μετανιώσετε αργότερα για διάφορους λόγους. Θα έχετε ενδιαφέρουσες ή χρήσιμες συζητήσεις με φίλους που ζουν κοντά σας. Σήμερα θα χρειαστεί να λάβετε μερικές σημαντικές αποφάσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Την Παρασκευή θα έχετε μια οικογενειακή ή επαγγελματική δέσμευση. Θα προσπαθήσετε να εκπληρώσετε τις περισσότερες από τις υποχρεώσεις σας, καθώς θα είναι σημαντικές. Η Παρασκευή είναι καλή μέρα για να συζητήσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο σπίτι και στην ερωτική σας ζωή.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σε γενικές γραμμές η Παρασκευή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ερωτικές εμπειρίες. Μην βιαστείτε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνετε αλλαγές, εκτός αν οι περιστάσεις το απαιτούν. Αποφύγετε τις συγκρούσεις, καθώς σήμερα δεν θα καταλήξετε σε επίλυση των προβλημάτων που τις προκάλεσαν.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Η Παρασκευή θα είναι μια απρόβλεπτη ημέρα, λόγω της μεγαλύτερης δυναμικής στην εξέλιξη των γεγονότων. Αποφύγετε να αισθάνεστε υπερβολικά σίγουροι για τον εαυτό σας και μην αδιαφορείτε για την άποψη των άλλων ανθρώπων. Επίσης θα πρέπει να προσέξετε να μην υποκύψετε στην ένταση που θα προκύψει σε συγκεκριμένες στιγμές. Κάποιοι θα έχετε μια δέσμευση, που σχετίζεται με το πρόβλημα υγείας ενός συγγενή σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments