Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [24/04/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [24/04/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή [24/04/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή [24/04/20].

Κριός

Τα πάντα αλλάζουν. Αυτός είναι ο νόμος της ζωής και ειδικά η φύση του έρωτα. Αν είστε κολλημένοι σε όλα όσα νομίζετε ότι έχετε, είναι βέβαιο ότι θα χάσετε αυτά που έρχονται.

Ταύρος

Μια αναπάντεχη ερωτική κατάσταση απαιτεί μια απροσδόκητη απόκριση. Αλλά δεν είστε σίγουροι για το πώς να το χειριστείτε. Το καλό είναι ότι τουλάχιστον ξέρετε τι δεν πρέπει να κάνετε. Η παρατήρηση πριν αναλάβετε δράση είναι η καλύτερη στρατηγική.

Δίδυμοι

Αισθάνεστε ότι έχετε πρόβλημα στα οικονομικά σας; Φτιάξτε ένα πλάνο εσόδων-εξόδων και ακολουθήστε το πιστά. Οι τρέχουσες συνθήκες ευνοούν την εξοικονόμηση χρημάτων λόγω της συνεχούς παραμονής σας στο σπίτι.

Καρκίνος

Είστε πολύ επιλεκτικοί ως προς τα άτομα που επιτρέπετε να σας βλέπουν στις πιο ευάλωτες στιγμές της ζωής σας. Και αυτό είναι λογικό. Είστε εξαιρετικά περίπλοκα άτομα και δεν μπορούν όλοι να σας καταλάβουν. Πάρτε το χρόνο σας και κινηθείτε με τους δικούς σας ρυθμούς.

Λέων

Η κοινή λογική λέει ότι δεν είναι σωστό να παίζετε παιχνίδια, ειδικά στον έρωτα. Το νόημα βέβαια των παιχνιδιών, δεν είναι μόνο η διασκέδαση αλλά και το ότι μας μαθαίνουν να παίζουμε με κανόνες.

Παρθένος

Ένα άτομο με κραυγαλέα συμπεριφορά μπαίνει ταράζει τα νερά της ήρεμης ζωής σας. Στην αρχή βρίσκετε τη στάση του εκνευριστική. Μετά, όμως, την αρχική σας έκπληξη, διαπιστώνετε ότι ταιριάζετε μαζί του περισσότερο από όσο πιστεύατε.

Ζυγός

Η εργένικη ζωή μπορεί να είναι πλήγμα για την αυτοπεποίθησή σας. Συζητήστε τα θέματα που σας απασχολούν με κάποιον ειλικρινή, δεσμευμένο φίλο σας. Θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι όλα ρόδινα στις σχέσεις. Υπάρχουν προβλήματα και εντάσεις.

Σκορπιός

Οι περισσότεροι άνθρωποι σας θεωρούν από τα πιο παθιασμένα άτομα που ξέρουν. Αυτό που δεν έχουν αντιληφθεί είναι η φοβερή αίσθηση του χιούμορ σας. Κάποιο σέξι άτομο μπορεί να σας δει με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Τοξότης

Ήρθε η ώρα να επανασυνδεθείτε με την πνευματική σας πλευρά. Μπορείτε να ισορροπήσετε με ευκολία τα γεγονότα της πραγματικής ζωής με τις φαντασιώσεις σας. Είστε σε θέση να δημιουργήσετε κάτι πολύ ξεχωριστό.

Αιγόκερως

Σήμερα αφήστε στην άκρη τις ανησυχίες σας για την ερωτική σας ζωής και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Επικεντρωθείτε στα μικρά πράγματα και τις χαρές της ζωής. Η ευρύτερη εικόνα θα ξεκαθαρίσει από μόνη της σε λίγες μέρες.

Υδροχόος

Δυσκολεύεστε να ζητήσετε βοήθεια από τους άλλους. Εξάλλου, τις περισσότερες φορές εσείς είστε αυτοί που σπεύδουν να βοηθήσου. Σήμερα αποδεχτείτε την προσφορά κάποιου ατόμου που απλά θέλει να είναι στο πλευρό σας.

Ιχθύες

Οι ασυνήθιστες απόψεις που έχετε για τον έρωτα, σας βάζουν στο επίκεντρο σήμερα. Κάποιο άτομο έχει να κάνει πολλές ερωτήσεις για την κοσμοθεωρία σας. Στην αρχή θα αισθανθείτε άβολα – αλλά σταδιακά θα το απολαμβάνετε περισσότερο.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments