Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [25/04/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [25/04/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο [25/04/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο [25/04/20].

Κριός

Η ειλικρίνεια είναι πάντα η καλύτερη τακτική και ευτυχώς είναι μια από τις καλύτερές σας ιδιότητες. Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, μια ευθεία στρατηγική λειτουργεί καλύτερα από υπεκφυγές ή παιχνίδια.

Ταύρος

Συνήθως δεν ενεργείτε παρορμητικά. Και ειδικά σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας έχετε την τάση να σκέφτεστε ενδελεχώς τα πάντα. Όσο και αν μπαίνετε στον πειρασμό να αντιδράσετε βιαστικά, πάντα εξετάζετε τις επιλογές σας.

Δίδυμοι

Είστε πολύ δυνατοί στην επικοινωνία, αλλά αυτό μπορεί να είναι μονόδρομος. Κάποιες φορές δεν παίρνετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε εκτός και αν τις ζητήσετε ευθέως. Ξεκινήστε μια ειλικρινή συζήτηση με το κατάλληλο άτομο.

Καρκίνος

Το μυαλό σας τρέχει με χίλια, κάτι που συνήθως είναι καλό. Η καρδιά σας όμως χρειάζεται λίγο χρόνο για να το προλάβει τώρα. Προσπαθήστε να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματά ή να κάνετε επικρίσεις. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Λέων

Σήμερα έχετε διάθεση για παιχνίδια. Με την στάση και την ενέργεια που έχετε τώρα ό,τι και αν κάνετε θα έχει μια δόση φλερτ και αισθησιασμού. Διασκεδάστε το όσο μπορείτε.

Παρθένος

Έχετε καλή διάθεση σήμερα παράλληλα με τις πάντα υψηλές προσδοκίες. Αν συμβεί κάτι αναπάντεχο που μπορεί να σας εκνευρίσει, λύστε το γρήγορα για να προχωρήσετε παρακάτω.

Ζυγός

Οι προσωπικές σας σχέσεις κρύβουν πολλά υπονοούμενα τώρα. Ακόμη και στις ενδεχόμενες ερωτικές αλληλεπιδράσεις υπάρχει κάτι παραπάνω από τα προφανή και ίσως μια δόση αντιπαράθεσης. Είναι σίγουρα σέξι κατά μία έννοια. Απλά προσέξτε μην το παρακάνετε.

Σκορπιός

Η παθιασμένη φύση σας είναι εξαιρετικά δυναμική τώρα και μπορεί να παίρνετε φωτιά με το τίποτα. Βεβαιωθείτε ότι δίνετε στους ανθρώπους χρόνο για να εξηγήσουν τις προθέσεις τους πριν αρπαχτείτε.

Τοξότης

Το διαδικτυακό σας προφίλ αντικατοπτρίζει τον αληθινό σας εαυτό; Μήπως δεν έχετε εκφράσει τα στοιχεία που ανταποκρίνονται στον χαρακτήρα σας; Θέλετε να έχετε μια ευρεία απήχηση. Οι ιδιαιτερότητες και η εκκεντρικότητά σας είναι βέβαιο ότι θα προσεγγίσουν τα κατάλληλα άτομα. Βεβαιωθείτε ότι θα ενημερώνετε συχνά το προφίλ σας.

Αιγόκερως

Είναι δύσκολο να αισθανθείτε ικανοποίηση τώρα, ειδικά σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας. Αλλά μην αποθαρρύνεστε. Όλη αυτή η θετική ενέργεια που βγάζετε προς τα έξω θα σας επιστραφεί εν καιρώ.

Υδροχόος

Κάποιες αλυσιδωτές αντιδράσεις κάνουν τα πράγματα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα τώρα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μια μικρή, ανιδιοτελή πράξη. Στη συνέχεια απλά παρακολουθήστε όλα τα καλά γεγονότα που θα εξελιχθούν – με εσάς στο επίκεντρο φυσικά.

Ιχθύες

Θα πρέπει να χτίσετε στέρεες βάσεις και να δημιουργήσετε εμπιστοσύνη στις σχέσεις σας. Αν έχετε αμφιβολίες ή αν κάτι δεν σας φαίνεται αληθινό μην διστάσετε να προχωρήσετε παρακάτω.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments