Lifestyle

Έλενα Παπαρίζου: Γύρισε τον χρόνο πίσω και «γονάτισε» τους θαυμαστές της [pic]

Έλενα Παπαρίζου: Γύρισε τον χρόνο πίσω και «γονάτισε» τους θαυμαστές της [pic]
Έλενα Παπαρίζου: H γνωστή τραγουδίστρια λατρεύει να «παίζει» με το κοινό της, έτσι γύρισε πίσω στο 2008 και τους θύμισε μια από τις παρουσίες της που έκοψαν την ανάσα.

Έλενα Παπαρίζου: Όσο και να περάσει ο χρόνος η Έλενα Παπαρίζου παραμένει μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες τραγουδίστριες. Η λάμψη της μαγνητίζει ενώ η καριέρα της ταξιδεύει και εκτός συνόρων καθώς δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές της μακριά από την Ελλάδα.

Η φήμη της εκτοξεύθηκε νωρίς με την κατάκτηση του θεσμού της Eurovision το 2005 με την στιγμή αυτή να την συντροφεύει σε όλη της τη ζωή. Όλα αυτά τα χρόνια έχει εδραιώσει την παρουσία της στην ελληνική δισκογραφία καταγράφοντας δεκάδες επιτυχίες τραγουδώντας με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.

Πρόσφατα, λοιπόν, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανήρτησε μια φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε πριν από 12 χρόνια, το 2008 δηλαδή. Η Έλενα Παπαρίζου, λοιπόν, βρίσκεται στα παρασκήνια των μουσικών βραβείων Mad, λίγο πριν το εκρηκτικό της ντουέτο με τον Μιχάλη Κουϊνέλη στο τραγούδι “Μέσα σου”, το οποίο συνεχίζει να ακούγεται μέχρι και σήμερα.

Το τραγούδι αυτό έχει καταφέρει να ακούγεται ακόμα και σήμερα στα περισσότερα ραδιόφωνα της χώρας. Η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου εκείνο το βράδυ έκοβε την ανάσα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments