Ελλάδα

Έτσι θα γίνονται πλέον οι γάμοι στην Ελλάδα

Έτσι θα γίνονται πλέον οι γάμοι στην Ελλάδα
H πανδημία του κορωνοϊού έχει αλλάξει πολλά στην καθημερινότητα των πολιτών σε όλον τον κόσμο μεταξύ των οποίων και τις γαμήλιες τελετές.

Θυμάστε τους ωραίους παραδοσιακούς γάμους με εκατοντάδες καλεσμένους, μεταξύ των οποίων, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και γείτονες; Με τα μεγάλα τραπέζια και τα γλέντια μέχρι το πρωί, σε κτήματα ή χώρους δεξιώσεων ή ακόμη και σε ξενοδοχεία;

Όλα τα παραπάνω ίσως θα πρέπει να τα ξεχάσουμε, τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες και μέχρι να βρεθεί φάρμακο και εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR  οι γάμοι που είχαν προγραμματιστεί για Απρίλιο και Μάιο έχουν ακυρωθεί, εξάλλου δεν επιτρέπονται να τελούνται στις εκκλησίες λειτουργίες. Οι προγραμματισμένοι γάμοι στα νησιά μεταφέρονται για τους επόμενους μήνες, μέσα στο καλοκαίρι, ακόμα και αυτοί όμως δε θα είναι πια οι ίδιοι.

Μία από τις μεγάλες διαφορές είναι οι συναθροίσεις και ο μέγιστος αριθμός καλεσμένων που δεν θα μπορεί να ξεπερνάει, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τους 250. Ένας αριθμός, ο οποίος με τα σημερινά δεδομένα φαίνεται ήδη εξαιρετικά μεγάλος.

Διαφορές θα υπάρχουν και στις δεξιώσεις στις οποίες θα υπάρχουν αντισηπτικά στα τραπέζια, τα τραπέζια θα βρίσκονται σε μεγαλύτερες αποστάσεις μεταξύ τους, οι παραδοσιακοί χοροί δε θα γίνονται με τη μορφή που είχαν σε πίστες με δεκάδες κόσμου να κρατιέται χέρι με χέρι και θα επιτρέπεται μόνο ο χορός μεταξύ των μελλονύμφων.

Μία ακόμα σημαντική διαφορά είναι ότι οι γάμοι δε θα γίνονται μόνο Κυριακές αλλά και άλλες ημέρες της εβδομάδας. ‘Ετσι θα αποφεύγεται ο συνωστισμός και να καλυφθούν σε ημερομηνίες μέσα στο καλοκαίρι οι ακυρωμένοι γάμοι των δύο χαμένων μηνών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments