Ελλάδα

Πότε ανοίγουν τα ξενοδοχεία: 1η Ιουνίου επαναλειτουργούν τα καταλύματα 12μηνης λειτουργίας

Πότε ανοίγουν τα ξενοδοχεία: 1η Ιουνίου επαναλειτουργούν τα καταλύματα 12μηνης λειτουργίας
Πότε ανοίγουν τα ξενοδοχεία: Πρώτη Ιουνίου θα λειτουργήσουν ξανά τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας, ενώ εντός Ιουνίου θα λειτουργήσουν καταλύματα διακοπών και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Πότε ανοίγουν τα ξενοδοχεία: Σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης που ανακοινώθηκε, 1η Ιουνίου ξεκινούν πάλι τη λειτουργία τους τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας στο πλαίσιο της στήριξης της ελληνικής οικονομίας, ενώ μετέπειτα και εντός Ιουνίου, θα λειτουργήσουν καταλύματα διακοπών και αθλητικές εγκαταστάσεις. Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί απόφαση στα μέσα Μαρτίου για αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων έως τα τέλη Απριλίου, για τον περιορισμό της πανδημίας.

Παρ όλα αυτά, το επόμενο διάσημα θα υπάρξουν και ανακοινώσεις συνολικά για την επανεκκίνηση της τουριστικής οικονομίας, που θα περιλαμβάνει και το άνοιγμα των εποχικών ξενοδοχείων, των τουριστικών γραφείων κλπ.. Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 4 Μαΐου θα ανοίξουν ορισμένα καταστήματα. Ενδεικτικά θα ανοίξουν τα εξής: βιβλιοπωλεία, ηλεκτρονικά είδη, ΚΤΕΟ, καταστήματα αθλητικών ειδών και τα κομμωτήρια, πάντα όμως με ραντεβού. Το υπόλοιπο λιανεμπόριο θα επανεκκινήσει την Δευτέρα 11 Μαΐου, εκτός των εμπορικών κέντρων, αυτά θα ανοίξουν την 1η Ιουνίου. Σε όλα τα καταστήματα θα ισχύουν όροι που θα περιορίζουν την πυκνότητα των επισκεπτών και θα λαμβάνονται αυστηρά μέτρα προστασίας των εργαζομένων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments