Lifestyle

Αναστασία Καρανικολάου: Η Θεσσαλονικιά κολλητή της Κάιλι Τζένερ είναι κόλαση

Αναστασία Καρανικολάου: Η Θεσσαλονικιά κολλητή της Κάιλι Τζένερ είναι κόλαση
Αναστασία Καρανικολάου: Ζει στο Λος Άντζελες, αριθμεί περισσότερους από επτά εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και διαθέτει κορμί που μαγνητίζει τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού.

Αναστασία Καρανικολάου: Λίγοι γνώριζαν πως η πάμπλουτη Κάιλι Τζένερ έχει φίλη μια Ελληνίδα. Η Αναστασία Καρανικολάου ή αλλιώς για τους Αμερικανούς γνωστή ως Stassie είναι ένα από τα πρόσωπα του στενού και πάντα περιορισμένου κύκλου του πασίγνωστου μοντέλου. Η 22χρονη Θεσσαλονικιά ζει με την οικογένειά της στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο λαμπερό Λος Άντζελες και δεν είναι απλά η κολλητή της Kylie, αλλά είναι και η ίδια αρκετά δημοφιλής στα social media με πάνω από 7 εκατομμύρια followers.

Για χάρη της κολλητής της,  η Αναστασία παρέβλεψε τις συστάσεις των αρχών της Καλιφόρνια για αυτοπεριορισμό στο σπίτι αφού, σύμφωνα με το λογαριασμό της στο instagram, μοιράστηκαν χρόνο και πόζες στην πισίνα της έπαυλης της Τζένερ. Η Ελληνίδα Stassie είναι εκείνη που πάντα συνοδεύει την Κάιλι στα ταξίδια της όπως πρόσφατα σε κάποιον εξωτικό προορισμό με την πρώτη να αποκαλεί τη δεύτερη «συνέταιρο στο έγκλημα», ενώ ποζάρουν αγκαλιά με τα ίδια διάφανα φορέματα -η μία με πορτοκαλί, η άλλη με ροζ. Σε απάντηση η Τζένερ στο δικό της ποστ ενώ η ίδια ποζάρει κοιτώντας κατάματα τον φακό καλύπτοντας με τα χέρια της τα επίμαχα σημεία, η Stassie είναι γυρισμένη πλάτη αφήνοντας εντελώς ακάλυπτα κάτω από το διάφανο φόρεμα τα (τεράστια) οπίσθιά της, κάτι που επισημαίνει και στη λεζάντα η Κάιλι («she got a donk”).

Πριν από περίπου 4 χρόνια η μίνιμουμ τιμή για κάθε της ποστ τοποθέτησης προϊόντων στο twitter ή στο instagram της ήταν 5.000 δολάρια. Δεδομένου ότι από τότε μέχρι σήμερα το ινσταγκραμικό της ποίμνιο έχει ανέβει και άλλο, το κασέ της έχει διπλασιασθεί ενώ είναι πια δεκάδες οι εταιρείες που την χρησιμοποιούν ως role model για τα προϊόντα τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments