Διεθνή

Μπόρις Τζόνσον Βρετανία: Έγινε πατέρας με την σύζυγο να φέρνει στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι

Μπόρις Τζόνσον Βρετανία: Έγινε πατέρας με την σύζυγο να φέρνει στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι
Μπόρις Τζόνσον Βρετανία: Πατέρας ενός υγιέστατου αγοριού έγινε ο Βρετανός πρωθυπουργός, καθώς η σύζυγός του γέννησε σήμερα νωρίς το πρωί.

Μπόρις Τζόνσον Βρετανία: Η σύζυγος του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, Κάρι Σάιμοντς, έφερε στη ζωή τον γιο τους το πρωί της Τετάρτης 29/4 ο οποίος, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, χαίρει άκρας υγείας, όπως και η μητέρα του.

Εκπρόσωπος του πρωθυπουργικού ζεύγους δήλωσε: «Ο πρωθυπουργός και η δεσποινίς Σάιμοντς ανακοινώνουν με ενθουσιασμό τη γέννηση του γιου τους, σε νοσοκομείο του Λονδίνου, νωρίτερα σήμερα το πρωί. Μητέρα και βρέφος είναι πολύ καλά στην υγεία τους».

«Ο πρωθυπουργός και η δεσποινίς Σάιμοντς ευχαριστούν το προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας», αναφέρει επίσης η ανακοίνωση του ζεύγους.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο Βρετανός πρωθυπουργός είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, καθώς είχε διαπιστωθεί πως έφερε την νόσο του κορωνοιού. Αν και βρέθηκε στην εντατική εντούτοις Ο Μπόρις Τζόνσον κατέφερε να βγει νικητής στη μάχη και να επιστρέψει σπίτι του.

Στην Μεγάλη Βρετανία η πανδημία συνεχίζει να αφήνει πίσω της χιλιάδες θύματα. Οι νεκροί από κορωνοιό έχουν ξεπεράσει τους 20.000 με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο πως το φαινόμενο ακόμα βρίσκεται σε πλήρη ισχύ, κάτι που σημαίνει πως ο αριθμός των θυμάτων αναμένεται να ανέβει ακόμη περισσότερο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments