Lifestyle

Σκηνές σε κινηματογραφικές ταινίες που οι πρωταγωνιστές έκαναν πραγματικό έρωτα

Σκηνές σε κινηματογραφικές ταινίες που οι πρωταγωνιστές έκαναν πραγματικό έρωτα
Σε κάποιες των περιπτώσεων οι πρωταγωνιστές προχώρησαν μέχρι τέλους.

Οι περισσότεροι σινεφίλ έχουν να λένε για κάποιες κινηματογραφικές ταινίες στις οποίες οι ερωτικές σκηνές που απεικονίζονται ήταν τόσο πειστικές για τον θεατή που βεβαιώνουν ότι αυτό που έβλεπαν ήταν 100% αληθινό. Γιατί είναι να απορεί κανείς βλέποντας δυο ηθοποιούς να υποκρίνονται ότι κάνουν έρωτα με τόσο πειστικό τρόπο που αν και επαγγελματίες δεν μπορείς να μην σκεφτείς ότι εκείνη τη δεδομένη στιγμή κάμφθηκαν όλες οι επαγγελματικές αντιστάσεις ώστε το αποτέλεσμα να είναι ρεαλιστικό.

Στο πέρασμα του χρόνου πολλές ήταν οι φήμες ή και επιβεβαιώσεις που κυκλοφόρησαν για συγκεκριμένες σκηνές ερωτικού περιεχομένου σχετικά με το εάν αυτό που βλέπει ο θεατής στην οθόνη του δεν ανταποκρίνεται μονάχα σε όσα έγραψε ο σεναριογράφος, αλλά είναι πραγματικότητα μεταξύ των δυο πρωταγωνιστών που υποδύονταν τους συγκεκριμένους ρόλους. Παρακάτω υπάρχουν μερικές σκηνές για τις οποίες όλοι έχουμε αναρωτηθεί εάν είναι πραγματικός έρωτας μεταξύ των πρωταγωνιστών ή όχι και απλά έχουν εντρυφήσει στο πετσί του ρόλου τόσο μοναδικά.

Τελευταίο τανγκό στο Παρίσι (1972)

Tο ιερό τέρας Marlon Brando, η ερωτική Maria Schneider κι ένα κομμάτι βούτυρο. Σύμφωνα με όλους τους εμπλεκόμενους δεν έγινε στην πραγματικότητα πρωκτικό σεξ αλλά η σκηνή ήταν τόσο έντονη που τάραξε την ψυχολογία τους. Η Schneider ένιωσε «βιασμένη», o Βrando δήλωσε «κακοποιημένος» και οι δύο έκοψαν τα πάρε δώσε με τον Bertolucci για αρκετά χρόνια.

Μετά τα μεσάνυχτα (1973)

Φήμες λένε ότι ο Warren Beatty, που τότε ήταν σε σχέση με την Julie Christie, να ζητά να κοπεί η σκηνή όπου η σύντροφος του δέχεται μια τόσο έντονη γλωσσική περιποίηση από τον Donald Sutherland. Η σκηνή παρέμεινε όπως ήταν, ο Sutherland επιμένει ότι απλά έμειναν πιστοί στο σενάριο.

Romance (1999)

Μια γυναίκα που προβληματίζεται με τη σχέση της ξεκινά ένα παιχνίδι εκδίκησης του σώματος και της ψυχής της. Επιδίδεται σε ανίερες πράξεις με διαφορετικούς συντρόφους κάθε φορά με την ελπίδα ότι θα φτιάξει τη δική της σχέση με έναν άνδρα όμως που αδιαφορεί.  Μεταξύ των ηθοποιών και ο φημισμένος Ιταλός ηθοποιός αισθησιακών ταινιών Rocco Siffredi.

Τhe Brown Bunny (2003)

Η ηθοποιός Chloe Sevigny κάνει πραγματικό στοματικό έρωτα  στον τότε σύντροφό της και σκηνοθέτη της ταινίας Vincent Gallo. Και οι δύο διέψευσαν ότι χρησιμοποιήθηκε προσθετικό μέλος, στόχος τους ήταν ο ρεαλισμός της σκηνής.

9 songs (2004)

Kαι σε αυτή την ταινία ό,τι (σχεδόν) βλέπουμε είναι αληθινό. Στο κάτω κάτω πώς μπορεί κανείς να υποκριθεί μια κορύφωση; Ο σκηνοθέτης Michael Winterbottom και οι δύο πρωταγωνιστές είχαν εξ αρχής συμφωνήσει ότι θέλουν να αποδώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ερωτική ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments