Οικονομία

Σύσκεψη στη Βουλή: Αύριο η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για τις οικονομικές επιπτώσεις

Σύσκεψη στη Βουλή: Αύριο η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για τις οικονομικές επιπτώσεις
Σύσκεψη στη Βουλή: Aύριο Πέμπτη 30 Απριλίου, αναμένεται να συζητηθεί, με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η κυβερνητική πολιτική σχετικά με τις οικονομικές επιπτώσεις που επέφερε ο κορωνοιός στη χώρα μας.

Σύσκεψη στη Βουλή: Aύριο Πέμπτη 30 Απριλίου στις 11 π.μ. αναμένεται να συζητηθεί η κυβερνητική πολιτική σχετικά με τις οικονομικές επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης στην Ελλάδα στην Ολομέλεια της Βουλής. Ειδικότερα, η συζήτηση γίνεται κατόπιν αιτήματος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής – «Ανακοινώσεις και δηλώσεις της κυβέρνησης ενώπιον της Βουλής».

Στην εθνική αντιπροσωπεία θα απευθυνθεί ο πρωθυπουργός και δικαίωμα να λάβουν το λόγο και να αναπτύξουν τις απόψεις τους, θα έχουν και οι πρόεδροι των Κοινοβουλευτικών Ομάδων της αντιπολίτευσης.

Συζήτηση, κατόπιν αιτήματος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής, είχε γίνει και τον περασμένο Φεβρουάριο, με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τα εργασιακά θέματα.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο Έλληνας πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρθηκε και στο φλέγον ζήτημα της άρσης των μέτρων και σε όλα όσα πρέπει να κάνουμε για να μείνουμε ασφαλείς, κατά τη μερική έξοδο μας από την καραντίνα.

«Καθώς προετοιμαζόμαστε για τη σταδιακή άρση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας, οι νέες συνήθειες που αποκτήσαμε πρέπει να μας γίνουν δεύτερη φύση. Για να βγούμε με ασφάλεια, τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας και συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης στο twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments