Αθλητισμός

Κέβιν Μπουά Ολυμπιακός: Πλησιάζει στο Λιμάνι ο Ελβετός μέσος

Κέβιν Μπουά Ολυμπιακός: Πλησιάζει στο Λιμάνι ο Ελβετός μέσος
Κέβιν Μπουά Ολυμπιακός: Ο 26χρονος χαφ βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με τους «Ερυθρόλευκους».

Κέβιν Μπουά Ολυμπιακός: Η αγωνιστική απραξία λόγω της πανδημίας προσφέρει στους Πειραιώτες την ευκαιρία να ρίξουν το βάρος στα μεταγραφικά σχεδιάζοντας την επόμενη ημέρα. Ο προπονητής του συλλόγου, Πέδρο Μαρτίνς έχει εντοπίσει τα κενά στο ρόστερ της, με τον Πορτογάλο να προχωρά σε εισηγήσεις για παίκτες που θα έρθουν και θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα.

Από πλευράς της η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει ήδη ξεκινήσει να «τρέχει» ορισμένες υποθέσεις ευελπιστώντας να ολοκληρώσει επιτυχώς τους στόχους όσο το δυνατόν νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι. Στην Ελβετία τα Μέσα μιλούν για συμφωνία των «Ερυθρόλευκων» με την πλευρά του 26χρονου μέσου της Βασιλείας, Κέβιν Μπουά.

Ο ταλαντούχος χαφ μάλιστα φέρεται να έχει αποκαλύψει στους συμπαίκτες του πως ο Πειραιάς θα είναι ο επόμενος σταθμός του, με τον Ολυμπιακό να του δίνει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ. «Στους υποψήφιους για τον παίκτη περιλαμβάνονται ο Ολυμπιακός και η Νυρεμβέργη. Ο πρώτος φαίνεται να έχει το προβάδισμα. Από κύκλους των συμπαικτών του στη Βασιλεία έγινε γνωστό ότι η συμφωνία με τους Έλληνες έχει επιτευχθεί», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Οι «Ερυθρόλευκοι» αναζητούν λύσεις στη μεσαία γραμμή καθώς δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να αποχωριστούν τον Αφρικανό χαφ, Μαντί Καμαρά. Ο ταλαντούχος μέσος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλος ευρωπαϊκών ομάδων οι οποίοι ετοιμάζουν δελεαστικές προτάσεις για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από τον Ολυμπιακό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments