Πως Να

Πως να διαγράψω το παλιό μου προφίλ στο Facebook

Πως να διαγράψω το παλιό μου προφίλ στο Facebook
Αν έχετε ένα παλιό προφίλ που δε θέλετε να υπάρχει πια, αυτός είναι ο τρόπος να το διαγράψετε.

Πολλές φορές μετανιώνουμε για πράγματα. Μετανιώνουμε για αποφάσεις, για πράξεις, για πράγματα που δεν κάναμε. Ένα από αυτά τα πράγματα θα μπορούσε να είναι η δημιουργία ενός λογαριασμού στο Facebook. Τι κάνετε σε αυτή την περίπτωση; Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν καινούργιο λογαριασμό, αυτή τη φορά με τον τρόπο που θέλετε και χωρίς τα προηγούμενα λάθη.

Σε αυτή την περίπτωση όμως, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα θέλετε να διαγράψετε τον παλιό σας λογαριασμό. Εδώ είναι το θέμα. Πως μπορείτε να το κάνετε αυτό. Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί. Και αν το μετανιώσετε μην ανησυχείτε. Μπορείτε να τον ενεργοποιήσετε ξανά.

Πώς μπορώ να διαγράψω οριστικά το λογαριασμό μου;

Προτού διαγράψετε το λογαριασμό σας, ίσως θέλετε να συνδεθείτε και να κατεβάσετε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας (π.χ. των φωτογραφιών και των δημοσιεύσεών σας) από το Facebook. Αφού διαγραφεί ο λογαριασμός σας, δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε τίποτα από ό,τι είχατε προσθέσει σε αυτόν.

Για να διαγράψετε οριστικά το λογαριασμό σας:

Νέα έκδοση του Facebook

  1. Πατήστε πάνω δεξιά σε οποιαδήποτε σελίδα του Facebook.
  2. Πατήστε Ρυθμίσεις και έπειτα πατήστε Οι πληροφορίες σας στο Facebook στην αριστερή στήλη.
  3. Πατήστε Απενεργοποίηση και διαγραφή.
  4. Επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμού και πατήστε Συνέχεια στη διαγραφή λογαριασμού.
  5. Γράψτε τον κωδικό πρόσβασής σας, πατήστε Συνέχεια και έπειτα Διαγραφή λογαριασμού.

Κλασική έκδοση του Facebook

  1. Πατήστε  πάνω δεξιά.
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο > Ρυθμίσεις.
  3. Πατήστε Οι πληροφορίες σας στο Facebook στην αριστερή στήλη.
  4. Πατήστε Απενεργοποίηση και διαγραφή.
  5. Επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμού και πατήστε Συνέχεια στη διαγραφή λογαριασμού.
  6. Γράψτε τον κωδικό πρόσβασής σας, πατήστε Συνέχεια και έπειτα Διαγραφή λογαριασμού.

Μπορώ να ακυρώσω τη διαγραφή του λογαριασμού μου;

Αν έχουν περάσει λιγότερες από 30 ημέρες από τότε που ζητήσατε να διαγραφεί ο λογαριασμός σας, μπορείτε να ακυρώσετε τη διαγραφή του. Μετά από 30 ημέρες, ο λογαριασμός σας και όλες οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτόν θα διαγραφούν οριστικά και δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε τις πληροφορίες σας. Ίσως χρειαστούν έως 90 ημέρες από την έναρξη της διαδικασίας διαγραφής για να διαγραφούν όλα όσα έχετε δημοσιεύσει. Μέχρι να διαγραφούν αυτές οι πληροφορίες, οι άλλοι χρήστες του Facebook δεν έχουν πρόσβαση σε αυτές.
Αντίγραφα των πληροφοριών σας μπορεί να διατηρηθούν μετά το διάστημα των 90 ημερών σε χώρους αποθήκευσης αντιγράφων ασφαλείας που χρησιμοποιούμε για σκοπούς ανάκτησης σε περίπτωση καταστροφής, σφάλματος λογισμικού ή σε άλλη περίπτωση απώλειας δεδομένων. Μπορεί επίσης να διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας μεταξύ άλλων για λόγους που αφορούν νομικά θέματα, παραβιάσεις των όρων μας ή στο πλαίσιο των προσπαθειών μας για την αποτροπή πρόκλησης βλάβης. Μάθετε περισσότερα για την Πολιτική δεδομένων μας.
Για να ακυρώσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας:
  1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook εντός 30 ημερών από την ημέρα που ζητήσατε τη διαγραφή του.
  2. Πατήστε Ακύρωση διαγραφής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments