Πολιτική

Νίκος Χαρδαλιάς μέτρα: Από Δευτέρα βγαίνουμε από το σπίτι και ενεργοποιούμε το Σχέδιο ΧΑΜ

Νίκος Χαρδαλιάς μέτρα: Από Δευτέρα βγαίνουμε από το σπίτι και ενεργοποιούμε το Σχέδιο ΧΑΜ
Νίκος Χαρδαλιάς μέτρα: Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων έδωσε μέσω του προσωπικού του Twitter το σύνθημα για το επόμενο στάδιο και την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Νίκος Χαρδαλιάς μέτρα: Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς με ανάρτησή του στο twitter αναφέρθηκε στο “σχέδιο ΧΑΜ”. Τι είναι όμως το σχέδιο αυτό που όπως αναφέρει θα εφαρμοστεί από τη Δευτέρα με την σταδιακή άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό;

«Μέχρι την Κυριακή 3/5 τα μεσάνυχτα, μένουμε σπίτι! Από Δευτέρα 4/5, βγαίνουμε από το σπίτι και ενεργοποιούμε το Σχέδιο ΧΑΜ💥! Χέρια (πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκες (φοράμε)! Τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας, μένουμε υπεύθυνοι, μένουμε ασφαλείς!», γράφει ο κ. Χαρδαλιάς.

https://twitter.com/nhardalias/status/1255726019081797632

Την περασμένη Τρίτη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως από τη Δευτέρα 4 Μαΐου η χώρα βγαίνει από το σπίτι, με τους Έλληνες πολίτες πλέον να αναλαμβάνουν την ευθύνη να προστατεύουν τον εαυτό τους και το σύνολο. Ο πρωθυπουργός κατέστησε σαφές πως η χώρα είναι σε θέση να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο παρότι η πανδημία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Με τη σειρά τους οι υπόλοιποι αρμόδιοι υπουργοί ανέλυσαν την επόμενη ημέρα για τον κλάδο τους. Από μεριάς του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατέστησε σαφές πως τα περιοριστικά μέτρα θα πρέπει να τηρηθούν στο ακέραιο μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments