Πολιτισμός

Scorpions κορωνοϊός: Θέλουν να προσφέρουν ελπίδα με το νέο τους τραγούδι

Scorpions κορωνοϊός: Θέλουν να προσφέρουν ελπίδα με το νέο τους τραγούδι
Scorpions κορωνοϊός: Το γνωστό Γερμανικό συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα ένα τραγούδι με μήνυμα ελπίδας για την ανθρωπότητα.

Scorpions κορωνοϊός: Παρά το γεγονός ότι πριν λίγα χρόνια είχαν ανακοινώσει τη διάλυση της μπάντας, οι Γερμανοί συνεχίζουν να είναι ενεργοί. Κάνουν τουρ σε όλο τον κόσμο, ενώ ετοιμάζουν και τη νέα τους δισκογραφική δουλειά που αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021. Ωστόσο οι Scorpions αποφάσισαν να δώσουν στη δημοσιότητα ένα νέο single από τώρα θέλοντας να στείλουν ένα μήνυμα ελπίδας.

Δεν είναι η πρώτη φορά οι οι Γερμανοί στέλνουν κοινωνικά και πολιτικά μηνύματα με τη μουσική τους. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αποτελεί το τραγούδι “Wind Of Change” το οποίο μιλάει για την πτώση του τοίχους του Βερολίνου. Μερικά χρόνια αργότερα ακολούθησε το τραγούδι “Humanity”. Αυτή τη φορά θέλησαν να δώσουν νέο μήνυμα ελπίδας την ώρα που ο κόσμος δοκιμάζεται από την πανδημία του κορωνοϊου.

«Δουλεύουμε πάνω σε πολλά hard και heavy τραγούδια για το νέο μας άλμπουμ, αλλά με αφορμή την πανδημία θέλαμε να σας δώσουμε ένα σημάδι ελπίδας που έρχεται κατευθείαν από την καρδιά μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Μείνετε υγιείς και ασφαλείς, σας αγαπάμε, Scorpions» αναφέρει στην ανακοίνωση του το συγκρότημα.

Ακούστε το νέο τους τραγούδι

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments