Video

Χρήστος Δάντης εκκλησία: Η απάντηση του τραγουδιστή για το «Δεν υπάρχει Θεός»

Χρήστος Δάντης εκκλησία: Η απάντηση του τραγουδιστή για το «Δεν υπάρχει Θεός»
Χρήστος Δάντης εκκλησία: «Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ εκκλησίας και τραγουδιστή με ιερείς να ζητούν την άρση του νέου τραγουδιού του Χρήστου Δάντη.

Χρήστος Δάντης εκκλησία: Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το νέο τραγούδι του Χρήστου Δάντη με τίτλο «Δεν υπάρχει Θεός». Ο τραγουδιστής τις τελευταίες ώρες έχει δεχθεί επίθεση από μεγάλη μερίδα του κοινού αλλά και της εκκλησίας καθώς κατ’ αυτούς θίγει τη θρησκεία. Ο τραγουδιστής κλήθηκε σήμερα μέσω της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day» να απαντήσει σε όλους όσους κατηγορούν εκείνον και το τραγούδι του.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός καλλιτέχνης είπε τα εξής: «Ξέρω ότι το τραγούδι έχει ενοχλήσει, ξέρω ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι το έχουν παρεξηγήσει. Κάποιοι άλλοι που στέκονται μόνο στον τίτλο του και κάποιοι από αυτούς που συνήθως απαντούν εν θερμώ. Επειδή βρίσκομαι σε μία παρόμοια κατάσταση, βρίσκομαι και εγώ εν θερμώ, δεν μου αρέσει να απαντήσω τώρα. Όταν είσαι σε μία κατάσταση, θυμωμένος ή εκνευρισμένος καλό είναι να μην απαντάς».

«Με χαρακτηρίζουν άθεο, σατανιστή, μέχρι γέρο. Έχουν αντιδράσει στο παρελθόν με πολύ μεγαλύτερους από μένα. Έχουν παρεξηγήσει τον Γαλιλαίο, έχουν παρεξηγήσει μεγάλους σοφούς της ανθρωπότητας, έχουν παρεξηγήσει τον λόγο του Χριστού… Είναι δυνατόν να μην παρεξηγήσουν τον δικό μου; Ομολογώ πως το βίντεο μπορεί να είναι σοκαριστικό, ανατριχιαστικό. Έχει κάποιες εικόνες πάρα πολύ σκληρές, όμως είναι αλήθεια. Αυτά που γίνονται στον κόσμο. Λένε ότι αυτός που αντιδρά πρώτος είναι αυτός που θέλει να κρύψει και κάτι. Μία απόφαση καταδικαστική εις βάρος του τραγουδιού θα ήταν άδικη γιατί θα έπρεπε να έχουν αποσυρθεί πολλά τραγούδια πριν από το δικό μου και δεν θα υπήρχε ελευθερία λόγου. Εύχομαι σε όλη μου τη ζωή να μη γίνω παλιατζούρα, να μην αλλάξω και μέσα από μία θέση ισχύος , σνομπάρω οτιδήποτε καινούριο και δεν το αφουγκράζομαι», πρόσθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments