Αθλητισμός

Άνω κάτω η Φενέρ και έτοιμοι να φύγουν Ζοτς και Σλούκας

Άνω κάτω η Φενέρ και έτοιμοι να φύγουν Ζοτς και Σλούκας
Η πανδημία του κορωνοϊού έχει χτυπήσει για τα καλά ομάδες, παίκτες και προπονητές στα μεγαλύτερα ομαδικά αθλήματα.

Τα πράγματα στην τουρκική ομάδα μπάσκετ της Φενέρ δεν πάνε καθόλου καλά. Από τη μια η πτώση της τουρκικής λίρας και από την άλλη η πανδημία του κορωνοϊού είναι οι αιτίες που μετατρέπουν την ομάδα από υπερομάδα με μπάτζετ δεκάδων εκατομμυρίων σε μια ομάδα που αναμένεται να βλέπει το final four με …το κυάλι όπως και πριν από την πρόσληψη του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής χρειάζεται και οικονομική σταθερότητα  για να μεγαλουργήσει αλλά οι ειδήσεις από την γειτονική χώρα είναι δυσάρεστες για το οικονομικό μέλλον της Φενέρ. Ήδη από τον περασμένο Μάρτιο δημοσίευμα της Χουριέτ ανέφερε ότι οι παίκτες είναι δυο μήνες απλήρωτοι. Και σήμερα αυτοί οι μήνες αυξήθηκαν στους τέσσερις.

Σύμφωνα με το sdna το χρέος του τουρκικού συλλόγου έχει αυξηθεί σε τέτοιο βαθμό που πλέον δεν μπορεί να αντέξει το μπάτζετ άνω των 30 εκατομμύριων. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί παίκτες είναι υπ’ατμόν όπως ο Κώστας Σλούκας αλλά και ο Ομπράντοβιτς για τον οποίο έχει γραφτεί ότι θα αναλάβει τον πάγκο της Μπαρτσελόνα μετά από έναν χρόνο αποχής.

Ήδη οι παίκτες έχουν απευθυνθεί στον πρόεδρο της ομοσπονδίας των αθλητών που είναι ο Τζίτζι Ντατόμε ο οποίος είναι και παίκτης της Φενέρ. Αυτό σημαίνει ότι είναι απίθανο να παραμείνει ο Ομπράντοβιτς στην τουρκική ομάδα αλλά και ο Κώστας Σλούκας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments