Πολιτική

Νίκος Παπαθανάσης: Έτσι θα φτιάξουμε τη δική μας υφασμάτινη μάσκα

Νίκος Παπαθανάσης: Έτσι θα φτιάξουμε τη δική μας υφασμάτινη μάσκα
Νίκος Παπαθανάσης: O υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων με ανάρτησή του, δίνει οδηγίες για το πως να φτιάξουμε υφασμάτινη μάσκα.

Νίκος Παπαθανάσης: Σε ανάρτησή του στο twitter ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σημειώνει ότι «Η ελληνική βιοτεχνία μπορεί να παράξει άμεσα μεγάλες ποσότητες και υφασμάτινων μασκών.Έγινε με τα αντισηπτικά και τώρα με τις υφασμάτινες μάσκες. Τις φτιάχνουμε όμως εύκολα και οικονομικά και στο σπίτι μας. Τις φοράμε και μένουμε ασφαλείς», ενώ την ανάρτηση συνοδεύουν οδηγίες για το πως να φτιάξουμε υφασμάτινη μάσκα.

Με ανάρτησή του επίσης στο Twitter και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σημειώνει ότι: «Με μία απλή αναζήτησή στο διαδίκτυο πάντως βρίσκεις καλές και όμορφες υφασμάτινες μάσκες παραγόμενες στην Ελλάδα μάλιστα. Θα τα καταφέρουμε».

Υπενθυμίζεται ότι ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε συνεντεύξεις του ανέφερε ότι η μάσκα δεν είναι υποχρεωτική στο δρόμο και σε εξωτερικούς χώρους, αλλά μόνο στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στα κουρεία, κομμωτήρια και στους χώρους αισθητικής περιποίησης. Σε όλους τους υπόλοιπους χώρους υπάρχει ισχυρή σύσταση για τη χρήση μάσκας και υποχρεωτική είναι μόνο για τους επαγγελματίες που εργάζονται σε κλειστούς χώρους, αλλά επίσης δεν θα είναι υποχρεωτική η μάσκα όταν ανοίξουν τα καταστήματα εστίασης καθώς θα λειτουργούν σε εξωτερικό χώρο είπε χαρακτηριστικά.

Το παρακάτω βίντεο παραθέτει τις θέσεις του κ. Παπαθανάση σχετικά με τη χρήση της μάσκας:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments