Ελλάδα

Η ανάρτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για τους Έλληνες Βουλευτές που προκάλεσε χαμό

Η ανάρτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για τους Έλληνες Βουλευτές που προκάλεσε χαμό
Είναι αλήθεια πως η παρατήρηση του Νίκου Χατζηνικολάου δημιούργησε εντύπωση.

Μια ανάρτηση στο twitter του εκδότη της Realnews και κεντρικού άνκορμαν του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 Νίκου Χατζηνικολάου προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση βάζοντας τους ακολούθους του σε πειρασμό απαντήσεων και υποδείξεων. Ο κ. Χατζηνβικολάου απευθύνθηκε μέσω του twitter στους Έλληνες βουλευτές κάνοντάς τους ερώτηση για ένα βασικό πράγμα για το οποίο όλοι οι πολίτες έχουν βαρεθεί να ακούνε από την πρώτη στιγμή με την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Και μιλάμε για το θέμα της μάσκας. Γιατί τα μέτρα προστασίας αφορούν όλους είτε πρόκειται για έναν πολίτη, είτε για έναν βουλευτή. Ακόμη και για έναν φτωχό αλλά και για έναν πλούσιο. Για ηλικιωμένους αλλά και νεαρούς. Γιατί ο covid-19 δεν κάνει διακρίσεις για κανέναν. Έτσι ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου παίρνοντας αφορμή από τα όσα διαδραματίζονταν στην αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής έθεσε ένα σημαντικό ερώτημα. “Οι βουλευτές-ακροατές στη Βουλή γιατί δεν φορούν την… υποχρεωτική σε κλειστούς χώρους μάσκα;” έγραψε προκαλώντας χαμό από σχόλια χρηστών.

Διότι όλοι οι επιστήμονες αλλά και οι αρμόδιοι φορείς κάθε φορά μιλούν για την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κλειστούς ειδικά χώρους. Ας ακούσουμε τι λέει για τη μάσκα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στην ενημέρωσή του.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments