Ελλάδα

Σπύρος Παπαδόπουλος τέλος – Πρόσωπο έκπληξη στη νέα καμπάνια Μένουμε Ασφαλείς

Σπύρος Παπαδόπουλος τέλος – Πρόσωπο έκπληξη στη νέα καμπάνια Μένουμε Ασφαλείς
Δείτε το νέο σποτάκι για την υποχρεωτική χρήση μάσκας από αύριο, Δευτέρα.

Τη Δευτέρα 4 Μαΐου θα μπούμε σε μια νέα κανονικότητα. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα καραντίνας η χώρα θα ξεκινήσει την προσπάθεια επιστροφής σε μια κανονικότητα. Φυσικά αυτή δεν θα θυμίζει τη ζωή προ κορωνοϊού. Από αύριο λοιπόν ανοίγουν ορισμένες επιχειρήσεις και σταματάει να ισχύει το έντυπο μετακίνησης. Μια ακόμα αλλαγή είναι η υποχρεωτική χρήση της μάσκας σε κλειστούς χώρους.

“Όχι, όχι, μην επιμένεις αγοράκι μου. Εγώ θα βάλω μάσκα που θα την φτιάξω μόνη μου”, λέει η Βίκυ Σταυροπούλου στο ξεκίνημα του νέου σποτ, παίρνοντας την… σκυτάλη από τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Το «Μένουμε Σπίτι» γίνεται από αύριο στο μότο «Μένουμε Ασφαλείς», καθώς η άρση των μέτρων δίνει την δυνατότητα στους περισσότερους να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους με μερικές τροποποιήσεις στην ρουτίνα μας.

Το νέο διαφημιστικό σποτ που πήρε τη θέση αυτού με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, έχει πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου η οποία μας δίνει απλές οδηγίες για την κατασκευή υφασμάτινης μάσκας με απλά υλικά στο σπίτι μας, καθώς και οδηγίες για τη σωστή χρήση  της. Το βίντεο έχει αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Facebook ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε το

Βγαίνουμε με υπευθυνότητα, #μένουμε_ασφαλείς

Απλές οδηγίες για να φτιάξουμε υφασμάτινη μάσκα στο σπίτι μας. Φροντίζουμε πάντα να ακολουθούμε τις οδηγίες και στην εφαρμογή της μάσκας, και πάντα θυμόμαστε: πλένουμε τα χέρια μας συχνά και κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις. Βγαίνουμε με υπευθυνότητα, #μένουμε_ασφαλείς.

Gepostet von Μένουμε Ασφαλείς am Sonntag, 3. Mai 2020

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments