Διεθνή

Ολλανδία κορωνοϊός: 335 νέα κρούσματα – Στους 5.056 συνολικά οι νεκροί στη χώρα

Ολλανδία κορωνοϊός: 335 νέα κρούσματα – Στους  5.056 συνολικά οι νεκροί στη χώρα
Ολλανδία κορωνοϊός: Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε κατά 335 στα 40.471, ενώ οι νεκροί ανήλθαν στους 5.056.

Ολλανδία κορωνοϊός: Συνεχίζονται να καταγράφονται τόσο νέα κρούσματα όσο και θάνατοι από τον φονικό ιό στην Ολλανδία. Ειδικότερα, οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές της χώρας ανακοίνωσαν νέα αύξηση κρουσμάτων στην Ολλανδία, αφού ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε κατά 335 στα 40.471. Επίσης, το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας ανέφερε 69 νέους θανάτους, εκτοξεύοντας τον συνολικό αριθμό των θανάτων στους 5.056.

Παράλληλα, οι αρμόδιες αρχές τονίζουν ότι ο πραγματικός αριθμός των περιστατικών είναι πιθανό να είναι μεγαλύτερος, καθώς το διαγνωστικό τεστ δεν έχει γίνει σε όλους τους ασθενείς, με υποψία μόλυνσης από τον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι και η Ρωσία κατέγραψε σήμερα τη μεγαλύτερη της ημερήσια αύξηση σε επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού με 10.633 νέες περιπτώσεις, ανεβάζοντας τον συνολικό τους αριθμό σε 134.686. Επίσης, ο συνολικός αριθμός των νεκρών αυξήθηκε σε 1.280, αφού ακόμα 58 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο από τον φονικό ιό, όπως ανακοίνωσε το κέντρο που συντονίζει την απάντηση της χώρας στην πανδημία.

Το βίντεο που ακολουθεί μας μεταφέρει εικόνα από την άρση των περιορισμών στην Ευρώπη:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments