Lifestyle

Μαρία Ιωαννίδου: Διαδικτυακός γάμος μέσω Skype και με κουμπάρο τον σκύλο της

Μαρία Ιωαννίδου: Διαδικτυακός γάμος μέσω Skype και με κουμπάρο τον σκύλο της
Μαρία Ιωαννίδου: Όλα όσα δήλωσε η ίδια στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

Μαρία Ιωαννίδου: Σίγουρα ένας τέτοιος γάμος, εν μέσω καραντίνας κάθε άλλο παρά απαρατήρητος δεν μπορεί να περάσει! Ο λόγος για τη λαμπερή Μαρία Ιωαννίδου, η οποία αποφάσισε να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης με τον σύντροφό της, Δημήτρη Κρητικό, με έναν πρωτότυπο και ξεχωριστό γάμο. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Η Μαρία Ιωαννίδου αποφάσισε να παντρευτεί διαδικτυακά τον σύντροφό της, εν μέσω βέβαια και της πανδημίας, ενώ οι καλεσμένοι ήταν παρόντες μέσω skype και κουμπάρος ήταν ο σκύλος τους.

Όπως είπε η ίδια στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», αποφάσισαν να δώσουν τους δικούς τους όρκους αγάπης, ενώ μάλιστα έστειλαν φαγητό στα σπίτια των φίλων τους, κάνοντας έτσι ένα γλέντι μέσω διαδικτύου.

«Παντρεύτηκα! Αυτό το παιδί, ο σύντροφος μου, ο Δημήτρης έχει μια μανία. Θέλει να με παντρευτεί και μου πρότεινε να κάνουμε έναν γάμο εικονικό. Θα βάλουμε, λέει, στολές, θα ντυθείς εσύ νύφη, θα βάλω εγώ το σμόκιν μου, θα καλέσουμε φίλους με skype, θα τους κεράσουμε και θα μαγειρέψω. Αυτό. Εντάξει, λέω εγώ, για κουμπάρο είχαμε τον μόνο που βρισκόταν στο σπίτι μας. Τον σκύλο μου», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Η ηθοποιός γνωστή για το  υπέροχο χιούμορ της δεν παρέλειψε να αστειευτεί με τον εαυτό της λέγοντας πως μόλις τελειώσει όλο αυτό με την καραντίνα θα βγει έξω για να κάνει μπότοξ και να βρει έναν μικρότερο σύντροφο ή αλλιώς ένα τεκνό, όπως η ίδια είπε. Τέλος η Μαρία Ιωαννίδου έστειλε και το μήνυμά της στον Κωνσταντίνο Βασάλο προκειμένου να παντρευτεί επιτέλους την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε όλα όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments