Αθλητισμός

Καρδιακό επεισόδιο Κούμαν: Στο νοσοκομείο ο Ολλανδός προπονητής

Καρδιακό επεισόδιο Κούμαν: Στο νοσοκομείο ο Ολλανδός προπονητής
Καρδιακό επεισόδιο Κούμαν: Σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του περνάει ο Ρόναλντ Κούμαν, καθώς υπέστη καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Καρδιακό επεισόδιο Κούμαν: Στο νοσοκομείο διεκομίσθη εσπευσμένα την Κυριακή 3Μαΐου ο Ρόναλντ Κούμαν. Ο προπονητής της εθνικής Ολλανδίας και πρώην μεγάλος ποδοφαιριστής των «οράνιε» αντιμετώπισε καρδιακά προβλήματα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί γρήγορα με ασθενοφόρο σε ιατρικό κέντρο του Άμστερνταμ. Παρόντες ήταν η σύζυγός του και ο εκπρόσωπός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ΜΜΕ της Ολλανδίας, ο 57χρονος υποβλήθηκε σε καρδιακό καθετηριασμό και σύμφωνα με όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά, η κατάστασή του κρίνεται σταθερή. Το επιβεβαίωσε και η σύζυγός του, Μπαρτίνα.

Πιθανολογείται ότι ο Κούμαν θα πάρει εξιτήριο τις επόμενες ώρες. O παλιός διεθνής αμυντικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της εθνικής του ομάδας στις 6 Φεβρουαρίου 2018, υπογράφοντας συμβόλαιο 4,5 ετών. Είχε αντικαταστήσει τον Ντικ Άντβοκαατ, ο οποίος αποχώρησε αφού απέτυχε να οδηγήσει την Ολλανδία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments