Lifestyle

Λάκης Γαβαλάς για Τρύφωνα Σαμαρά: Έξαλλος με την εμφάνιση του διάσημου κομμωτή στο Just the 2 of Us

Λάκης Γαβαλάς για Τρύφωνα Σαμαρά: Έξαλλος με την εμφάνιση του διάσημου κομμωτή στο Just the 2 of Us
Λάκης Γαβαλάς για Τρύφωνα Σαμαρά: Ο σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε εκτενώς στην πρόσφατη εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά στο Just the 2 of Us, η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση της κριτικής επιτροπής του σόου.

Λάκης Γαβαλάς για Τρύφωνα Σαμαρά: Φανερά ενοχλημένος από την εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά στο «Just the 2 of Us», εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου, ο Λάκης Γαβαλάς. Συγκεκριμένα, ο γνωστός στυλίστας αναφέρθηκε στο ιδιαίτερο χτένισμα του Τρύφωνα Σαμαρά που επιμελήθηκε ο πρώην συνεργάτης του Στέφανος Βασιλάκης και την τεχνική που ο ίδιος είχε χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά σε επίδειξη των .LAK και είχε κατοχυρωθεί ως δημιουργία του brand του.

«Ο Στέφανος ήταν συνεργάτης των .LAK και μία από τις επιδείξεις Αδάμ και Εύα, ήταν αυτή που κάναμε μαλλιά ράστα με όντως νήματα που είναι για μόνωση υδραυλικών. Είχε λοιπόν μία ιστορία που ήταν καταγεγραμμένη και μόνο γι’ αυτήν την επίδειξη. Το κατοχυρώσαμε κατά κάποιο τρόπο και βλέπω την εικόνα και βάση αυτού ανέβασα αυτό στο facebook μου, ότι δεν θα έπρεπε ο Στέφανος Βασιλάκης να διαρρεύσει, να τροποποιήσει, να χρησιμοποιήσει εικόνα η οποία ήταν κατοχυρωμένη για το .LAK. Αυτό που είδα, το αποτέλεσμα που με προέτρεψαν να δω, ήταν κακό, ήταν κιτς. Οι κριτικές ήταν κιτς, το θέαμα ήταν κιτς, όλα ήταν κιτς», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Στεναχωρήθηκα με τα σχόλια της Δέσποινας Βανδή και του Σταμάτη Φασουλή. Τους εκτιμώ αλλά δεν θέλω στην Ελλάδα που ζούμε σήμερα να βλέπω τέτοια πράγματα. Λυπάμαι», πρόσθεσε. Θυμίζουμε πως η κριτική επιτροπή του σόου με πρώτη την Δέσποινα Βανδή δεν είδαν με καλό μάτι την εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά. Ειδικά η τραγουδίστρια μίλησε με έντονο ύφος στον διάσημο κομμωτή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments