Αθλητισμός

Παππάς συμβόλαιο: Τι θα κρίνει το μέλλον του «πράσινου» γκαρντ

Παππάς συμβόλαιο: Τι θα κρίνει το μέλλον του «πράσινου» γκαρντ
Παππάς συμβόλαιο: Η βασική προϋπόθεση για το μέλλον του Νίκου Παππά στον Παναθηναϊκό έχει να κάνει με την τωρινή του στάση και το συμβόλαιο που ισχύει σήμερα.

Παππάς συμβόλαιο: Ένα από τα ερωτηματικά για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό είναι τι θα γίνει με το συμβόλαιο του Νίκου Παππά. Μια από τις δυσκολίες που υπάρχουν μπροστά στην ανανέωση της εμπιστοσύνης ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη και της ομάδας, είναι η συνολική κατάσταση λόγω κορωνοϊού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει τοποθετηθεί για το ποσοστό του συμβολαίου που διεκδικούν οι παίκτες τη φετινή χρονιά. «Ζητούν το 80% του συμβολαίου τους, ενώ δούλεψαν το 65%», τόνισε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Πέντε παίκτες από το «τριφύλλι» δεν είναι μέλη της ELPA, που βάσει της συμφωνίας θα πληρωθούν το 80% ή 85%, με την περίπτωση του Νίκου Παππά να είναι μία από αυτές.

Πλήγμα η διακοπή

Ο Έλληνας γκαρντ δεν είναι στην Ένωση Παικτών της Euroleague, κάτι που δεν εξασφαλίζει το μέλλον των πληρωμών του. Ο Γιαννακόπουλος τόνισε πως δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει στους «πράσινους» και τον Απρίλιο, τη στιγμή που κάθε αγωνιστική δράση είχε διακοπεί από το χρονικό διάστημα 10-15 Μαρτίου.

Η στάση που θα τηρήσει ο Νίκος Παππάς στο θέμα του συμβολαίου της φετινής σεζόν θα είναι αυτό που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής γκαρντ φαίνεται να αναγνωρίζει τις δυσκολίες που έχουν προκύψει με τον κορωνοϊό και με το συναίσθημα, που πάντα παίζει κυρίαρχο ρόλο στις αποφάσεις του, θα κληθεί να συζητήσει με τους ιθύνοντες της ομάδας για το παρόν και το μέλλον του στον σύλλογο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments