Αθλητισμός

Τάσος Αυλωνίτης Άρης: Πλησιάζει στη Θεσσαλονίκη ο έμπειρος στόπερ

Τάσος Αυλωνίτης Άρης: Πλησιάζει στη Θεσσαλονίκη ο έμπειρος στόπερ
Τάσος Αυλωνίτης Άρης: Ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη.

Τάσος Αυλωνίτης Άρης: Πριν από μερικά χρόνια ο έμπειρος στόπερ αποτελούσε έναν από τους καλύτερους στόπερ στην Ελλάδα. Οι τρομερές εμφανίσεις του με τον Πανιώνιο του έδωσαν το εισιτήριο για τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, είχε γίνει μεγάλη μάχη για την απόκτηση του καθώς ο Νίκος Λυμπερόπουλος προσπάθησε να τον πάρει στην ΑΕΚ χωρίς επιτυχία. Ο Τάσος Αυλωνίδης είχε καλές και κακές στιγμές στο λιμάνι.

Τα επόμενα χρόνια αγωνίστηκε στο εξωτερικό με τις φανέλες των Σκουρμ Γκρατς και Χαρτς. Τελικά επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.  Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά έλυσε το συμβόλαιο του και επέστρεψε και πάλι στην Σκουρμ Γκρατς στην οποία παραμένει μέχρι και σήμερα. Ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι έτοιμος για άλλη μια επιστροφή στην Ελλάδα.

Μια ανάσα από τον Άρη

Ο Τάσος Αυλωνίτης, από την αρχή ο νούμερο ένα στόχος του Άρη από την «ελληνική» αγορά, ίσως αποτελέσει και την πρώτη μεταγραφική κίνηση των κιτρινόμαυρων, μόλις με το καλό απαλλαγούν από το μεταγραφικό ban της FIFA. Ο 30χρονος στόπερ βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες σε πολύ προχωρημένο στάδιο επαφών με τον Άρη και αυτή τη στιγμή, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι το μεγάλο φαβορί να τον εντάξει στο δυναμικό της εφόσον αποφασίσει να επαναπατριστεί.

Ο Άρης προσφέρει στον χαλκιδαίο κεντρικό αμυντικό διετές συμβόλαιο συνεργασίας με αποδοχές που είναι πολύ κοντά σε αυτά που ζητάει ο παίκτης της Στούρμ Γκρατς. Για να επέλθει οριστική συμφωνία μένει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες που όμως δεν είναι τέτοιες που μπορούν να αποτελέσουν εμπόδιο. Δίχως υπερβολή το μεγαλύτερο εμπόδιο για την μεταγραφή του Αυλωνίτη αποτελεί το απαγορευτικό από την FIFA.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments