Αθλητισμός

Τοροσίδης – Αβραάμ συμβόλαια: Τι θα αποφασίσει ο Μαρτίνς

Τοροσίδης – Αβραάμ συμβόλαια: Τι θα αποφασίσει ο Μαρτίνς
Τοροσίδης - Αβραάμ συμβόλαια: Δύο από τους εμβληματικότερους παίκτες του Ολυμπιακού δεν έχουν σίγουρη θέση στην ομάδα της επόμενης σεζόν. Τι θα αποφασίσουν η διοίκηση και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Τοροσίδης – Αβραάμ συμβόλαια: Δύο από τους παίκτες – σύμβολα του Ολυμπιακού, ειδικά αν μιλάμε για την τωρινή ομάδα, είναι ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Το ερώτημα που υπάρχει στο Λιμάνι είναι αν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την ομάδα, θα πάρουν κάποιο άλλο πόστο ή θα αποχωρήσουν για άλλες πολιτείες.

Τόσο ο ένας, όσο και ο άλλος έχουν γράψει με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στην ιστορία των Πειραιωτών. Και οι δύο έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα, αφού γύρισαν στην αγαπημένη τους ομάδα για να κλείσουν την καριέρα τους στον Πειραιά. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν χάλασε το χατίρι στον Τοροσίδη το καλοκαίρι του 2018, ενώ το ίδιο έπραξε και με τον Παπαδόπουλο, ο οποίος άφησε την Αυστραλία τον Ιανουάριο του 2019 για να γυρίσει στα παλιά του λημέρια. Αμφότεροι χαίρουν της εκτίμησης του Πέδρο Μαρτίνς. Όπως φυσικά χαίρουν και της εκτίμησης της διοίκησης.

Όπως αναφέρει το «Φως», και για τους δύο είχαν ακουστεί διάφορα: ότι αν σταματήσουν το ποδόσφαιρο, θα αναλάβουν πόστο στην ομάδα. Απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα πάντως, είναι πολύ νωρίς να γίνει τη δεδομένη χρονική στιγμή τέτοιου είδους κουβέντα.

Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές είναι σημαντικοί εντός αποδυτηρίων. Είναι προσωπικότητες που τους σέβονται όλοι και πάντοτε σε μεγάλες ομάδες χρειάζονται και χαρακτήρες, όχι απαραίτητα για να βοηθήσουν εντός αγωνιστικού χώρου αλλά κυρίως στην καθημερινότητα του συλλόγου. Σύντομα θα ξεκαθαρίσει το θέμα των δύο «ερυθρόλευκων» άσων, με τον Πορτογάλο τεχνικό να φαίνεται να είναι θετικός στην παραμονή τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments