Διεθνή

Ρώσος πρωθυπουργός κορωνοϊός: Καλή η κατάσταση του Μιχαήλ Μισούστιν που νοσηλεύεται

Ρώσος πρωθυπουργός κορωνοϊός: Καλή η κατάσταση του Μιχαήλ Μισούστιν που νοσηλεύεται
Ρώσος πρωθυπουργός κορωνοϊός: Ο Μιχαήλ Μισούστιν εξακολουθεί να βρίσκεται σ’ ένα από τα κρατικά ιατρικά ιδρύματα υπό την επίβλεψη των γιατρών, ωστόσο η κατάσταση του είναι καλή.

Ρώσος πρωθυπουργός κορωνοϊός: Σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου του Μπορίς Μπελιακόφ, ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν, ο οποίος έχει διαγνωσθεί με κορωνοϊό και νοσηλεύεται σε κρατικό νοσοκομείο, νοιώθει γενικά καλά και ακολουθεί την θεραπεία που του συνέστησαν οι θεράποντες ιατροί. Ο Ρώσος πρωθυπουργός εξακολουθεί να βρίσκεται σ’ ένα από τα κρατικά ιατρικά ιδρύματα υπό την επίβλεψη των γιατρών, δήλωσε ο Μπελιακόφ , προσθέτοντας ότι η θεραπεία του γίνεται προγραμματισμένα, με την χορήγηση φαρμάκων που συνιστά το υπουργείο Υγείας στους ασθενείς για την θεραπεία την νόσου αυτής.

Ο εκπρόσωπος τύπου του Ρώσου πρωθυπουργού δήλωσε επίσης ότι ο Μισούστιν επικοινωνεί με τους συναδέλφους του τηλεφωνικά.

Ο Μιχαήλ Μισούστιν στις 30 Απριλίου κατά την διάρκεια επικοινωνίας που είχε μέσω τηλεδιάσκεψης με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, ανακοίνωσε ότι διαγνώσθηκε με κορονοϊό. Καθήκοντα πρωθυπουργού ανέλαβε προσωρινά ο πρώτος αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Αντρέι Μπελοούσοφ.

Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 10.102 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη Ρωσία, έναντι 10.581 την προηγούμενη ημέρα, ανακοίνωσε σήμερα το κέντρο αντιμετώπισης της κρίσης. Συνολικά στη χώρα έχουν καταγραφεί 155.370 κρούσματα της covid-19. Επίσης τις τελευταίες 24 ώρες αναφέρθηκαν 95 νέοι θάνατοι, ανεβάζοντας τον συνολικό απολογισμό σε 1.451.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την αύξηση κρουσμάτων στη Ρωσία:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments