Αθλητισμός

Σλούκας Ολυμπιακός επιστροφή: «Ψήνεται» η επανένωση

Σλούκας Ολυμπιακός επιστροφή: «Ψήνεται» η επανένωση
Σλούκας Ολυμπιακός επιστροφή: Η πανδημία του κορωνοϊού που έχει αλλάξει πολλά, μπορεί να φέρει πίσω στο Λιμάνι τον Κώστα Σλούκα. Πώς έχουν τα τωρινά δεδομένα για το come back του «Σλούκι Λουκ».

Σλούκας Ολυμπιακός επιστροφή: Πολλές είναι οι ομάδες, και από τις θεωρητικά μεγάλες, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω του κορωνοϊού. Μία από αυτές είναι η Φενέρμπαχτσε, νυν ομάδα του Κώστα Σλούκα.

Το μπάτζετ της τουρκικής ομάδας είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αναθεωρηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, ο Τύπος εκεί μιλάει με ζοφερά λόγια για τις μελλοντικές οικονομικές δυνατότητες της Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Σλούκα.

Ο σπουδαίος Σέρβος τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να μείνει στην τουρκική ομάδα, αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί δίχως τους όρους του. Ως γνωστόν, έχει τα δικά του στάνταρ για την ομάδα που θα προπονεί.

Απλήρωτοι οι παίκτες

Μάλιστα, όπως φαίνεται το δημοσίευμα της Hurriyet από τον Μάρτιο επιβεβαιώνεται. Η εφημερίδα ανέφερε πως οι παίκτες ήταν δύο μήνες απλήρωτοι από τον Μάιο και τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι τέσσερις μήνες απλήρωτοι. Ο Σλούκας έχει καταστήσει σαφές πως εάν ο Ομπράντοβιτς μείνει στον πάγκο της Φενέρ, τότε θα συνεχίσει, αλλά υπό αυτές τις συνθήκες είναι σχεδόν απίθανο. Επομένως, ο δρόμος για την επιστροφή στον Ολυμπιακό ανοίγει.

Βέβαια, ήδη φημολογείται πως υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και η επιστροφή του έχει δρομολογηθεί. Μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι οριστικά στην Φενέρ και εάν ο «Σλούκι Λουκ» επιλέξει τον Ολυμπιακό εφόσον μείνει ελεύθερος.

Μπαρτζώκας και Πρίντεζης επιθυμούν διακαώς την επιστροφή

«Αν είχα την ευκαιρία να πάρω τον Κώστα Σλούκα, θα τον έπαιρνα με κλειστά τα μάτια! Αν είχα και πολλά λεφτά στα χέρια μου στο μπάτζετ, και πάλι θα τα έδινα για εκείνον, όσα και να αξίζει. Είναι Έλληνας, έχει παρελθόν στην ομάδα, σε καλή ηλικία. Δεν χρειάζεται να μιλήσω για την κλάση του. Να δούμε πως θα είναι η οικονομική κατάσταση στη Φενέρμπαχτσε, στη Τουρκία. Η Φενέρμπαχτσε ίσως κάνει τον κύκλο της, για αυτό έχει ξεκινήσει η φημολογία. Όμως, σαν προπονητής, αυτό που μπορώ να σου πω είναι, πως αν είχα την δυνατότητα, θα έφερνα τον Σλούκα πίσω στον Ολυμπιακό», δήλωσε πρόσφατα ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Επίσης, όταν ο Γιώργος Πρίντεζης ρωτήθηκε πρόσφατα με ποιον πρώην συμπαίκτη του θα ήθελε να παίξει μαζί, είπε χαρακτηριστικά: «Εύκολο. Με τον Σλούκα θέλω να ξαναπαίξω πολύ. Μακάρι να γίνει».

Θυμηθείτε παλιότερο αφιέρωμα της Euroleague στον Σλούκα όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments