Ελλάδα

Αγία Παρασκευή πλατεία: Νέα ένταση με συγκεντρωμένους νεαρούς

Αγία Παρασκευή πλατεία: Νέα ένταση με συγκεντρωμένους νεαρούς
Αγία Παρασκευή πλατεία: Καινούργια ένταση υπάρχει στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής που είναι «ζωσμένη» από ΜΑΤ. Πάνω από 150 άτομα βρίσκονται στο σημείο και φωνάζουν στους αστυνομικούς να αποχωρήσουν.

Αγία Παρασκευή πλατεία: Πάνω από 150 άτομα είναι συγκεντρωμένα στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη στην Αγία Παρασκευή, ενώ στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις των ΜΑΤ. Πολύς κόσμος βρίσκεται και σε άλλες πλατείες, σε Παγκράτι, Αιγάλεω και Ακρόπολη.

Νωρίτερα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς έκανε γνωστό πως η πλατεία θα παραμείνει κλειστή από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Οι νεαροί που είναι συγκεντρωμένοι στην Αγία Παρασκευή φωνάζουν στους αστυνομικούς να αποχωρήσουν, ενώ αντίστοιχες ανακοινώσεις κάνει η ΕΛ.ΑΣ. Ο κόσμος που είναι συγκεντρωμένος φωνάζει το σύνθημα: «Έξω από την πλατεία, η αστυνομία». Μάλιστα, όταν αστυνομικοί απομακρύνθηκαν και κατευθύνθηκαν λίγα μέτρα πιο μακριά, οι πολίτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Η Αστυνομία διαπραγματεύεται με όσους έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο ώστε να αποχωρήσουν χωρίς να χρειαστεί να γίνει παρέμβαση.

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της Τρίτης, στην πλατεία Αγίου Ιωάννου επικράτησε ένταση μεταξύ συγκεντρωμένων και αστυνομικών. Περίπου 300 νεαροί βρίσκονταν στην πλατεία, πίνοντας μπύρες. Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και προκλήθηκε ένταση, καθώς παρευρισκομένοι άρχισαν να πετούν πέτρες και μπουκάλια μπύρας προς το μέρος τους, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χημικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments