Lifestyle

Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η νέα σύντροφος του Κώστα Σόμμερ είναι φωτιά

Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η νέα σύντροφος του Κώστα Σόμμερ είναι φωτιά
Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η 26χρονη μπήκε στη ζωή του Κώστα Σόμμερ και της έδωσε μια άλλη νότα.

Βαλεντίνη Παπαδάκη: Είναι από τις γυναικείες παρουσίες που δύσκολα περνούν απαρατήρητες. Η Βαλεντίνη Παπαδάκη ξέρει ότι έχει αυτό που θέλουν όλοι οι άνδρες. Το τέλειο κορμί και το βλέμμα που… μαγνητίζει. Η Κρητικιά καλλονή μπορεί να μην βρίσκεται αρκετό καιρό στην επικαιρότητα ωστόσο αυτό το λίγο (ελπίζουμε πλέον να καθιερωθεί) αρκεί για να την προσέξουμε και να την αποθεώσουμε.

Η ίδια ξέρει να πλασάρει το σώμα της με ιδανικό τρόπο, κάτι που φαίνεται και στις άπειρες φωτογραφίες που ανεβάζει στο προσωπικό της Instagram. Εκεί ξεδιπλώνει όλα τις τα… όπλα δίνοντας έμφαση στο καλοκαίρι και τα μαγιό που διαγράφουν απίθανα πάνω στο κορμί της. Τελευταία την βρίσκουμε στην αγκαλιά του ηθοποιού Κώστα Σόμμερ.

Οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου και, σίγουρα, όλοι δίνουν συγχαρητήρια στον Κώστα Σόμμερ για την επιλογή που έκανε. Η Βαλεντίνη Παπαδάκη είναι η νέα του σύντροφος και είναι ένα πλάσμα που κόβει την ανάσα.

Τα μάτια της, το βλέμμα της, το υπέροχο και γυμνασμένο της κορμί, εντυπωσιάζουν, όπως και οι φωτογραφίες της στο Instagram. Η Βαλεντίνη, που είναι 26 ετών και είναι επαγγελματίας make up artist, δείχνει συχνά-πυκνά το υπέροχο σώμα της τρελαίνοντας τους followers της και όχι μόνο!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments