Ελλάδα

Κορωνοϊός έκτακτο: Στους 149 οι νεκροί στην Ελλάδα – Κατέληξε 67χρονος στη Λάρισα

Κορωνοϊός έκτακτο: Στους 149 οι νεκροί στην Ελλάδα – Κατέληξε 67χρονος στη Λάρισα
Κορωνοϊός έκτακτο: Συνεχίζει να στερεί τη ζωή από ανθρώπους ο κορωνοϊός στη χώρα μας.

Κορωνοϊός έκτακτο: Ο κορωνοϊός συνεχίζει να αφαιρεί ζωές στη χώρα μας, παρά το γενικότερο κλίμα χαλάρωσης που επικρατεί. Το απόγευμα της Πέμπτης καταγράφηκε ο δεύτερος θάνατος της ημέρας λόγω κορωνοϊού με θύμα έναν 67χρονο άνδρα ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Όπως αναφέρει το larissanet ο άτυχος άνδρας που έδινε για πολλές εβδομάδες «μάχη» με τον κορωνοϊό δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Είναι ο δεύτερος νεκρός που καταγράφεται στη Λάρισα από την πανδημία του Covid-19.

Νωρίτερα σήεμρα, οι αρμόδιες αρχές ανακοίνωσαν τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού και τους νεκρούς στη χώρα μας. Σύμφωνα με το λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα, τα κρούσματα του κορωνοϊού που επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο είναι 15, ενώ συνολικά τα κρούσματα στην Ελλάδα ανέρχονται πλέον σε 2.678, όπως θα δείτε και στο infographic. Επίσης, οι θάνατοι έφτασαν τους 148 (πλέον 149), αφού μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε φύγει από τη ζωή ένας συμπολίτης μας. infographic07052020-1114x1200

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.678. Από αυτά, 603 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.340 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα, ενώ 33 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments