Lifestyle

H Χριστίνα διαθέτει το πακέτο που καθηλώνει τους άνδρες

H Χριστίνα διαθέτει το πακέτο που καθηλώνει τους άνδρες
Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις για να περιγράψεις την ομορφιά του συγκεκριμένου μοντέλου

Είναι από τις γυναίκες που δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητες όπου και αν βρεθούν. Η ομορφιά του συγκεκριμένου μοντέλου είναι αξεπέραστη, με την Kristina Krayt να βρίσκεται δικαίως στη λίστα με τις ομορφότερες παρουσίες του πλανήτη. Η Ρωσίδα καλλονή είναι χωρίς αμφιβολία η ανερχόμενη δύναμη στον χώρο της μόδας, η κοπέλα που όλες οι διαφημιστικές εταιρίες θα ήθελαν για να πρωτοστατήσει στις καμπάνιες τους.

Τα πρασινό-μπλε μάτια της είναι σίγουρα το δυνατό της σημείο ενώ το βλέμμα της σε μαγνητίζει. Η Kristina Krayt είναι το σέξι μοντέλο από τη Ρωσία που αναστατώνει το ανδρικό κοινό με την εμφάνισή της. Η 26χρονη Kristina το 2017 είχε πάρει μέρος και στα καλλιστεία της χώρας της για την ανάδειξη της «Μις Ρωσίας» ενώ τα τελευταία χρόνια έχει συνεργασίες με γνωστές εταιρείες.

Στο Instagram η Ρωσίδα καλλονή αριθμεί περισσότερους από ένα εκατομμύριο φανατικούς υποστηρικτές, οι οποίοι περιμένουν κάθε της ανάρτηση γνωρίζοντας πως εκείνη δεν θα τους απογοητεύσει. Πολλές από τις φωτογραφίες της Kristina Krayt είναι κάτι παραπάνω από τολμηρές, ωστόσο η 26χρονη έχει τον τρόπο να τις παρουσιάσει έτσι ώστε να φαίνονται σαν παραμύθι.

Η φήμη της όπως είναι φυσικό έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας της. Οι δουλειές της πλέον πραγματοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο και εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό. Σε ευχαριστούμε Kristina.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments