Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [07/04/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [07/04/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη [07/04/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη [07/04/20].

Κριός

Τα θέματα υγείας πάντα είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Κάντε ένα γενικό check-up και υιοθετήστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Έτσι θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Ταύρος

Γίνεστε ξεροκέφαλοι όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχατε σχεδιάσει. Δεν υπάρχει όμως λόγος να ξεσπάτε στους άλλους. Την επόμενη φορά που θα γίνετε έξω φρενών, αξιολογήστε αν το άτομο που ακούει το παραλήρημά σας, πραγματικά το αξίζει. Μπορεί κατά βάθος να προβάλετε τη δυσαρέσκειά σας σε κάποιον που δεν φταίει σε τίποτα.

Δίδυμοι

Σήμερα θα σας σπάσει τα νεύρα η ακατάσχετη φλυαρία φίλων που δεν έχουν κάτι αξιόλογο να πουν. Αντί να αφήνετε όλη αυτή την κατάσταση να σας επηρεάζει, αποχωρήστε και βρείτε λίγο χώρο για να μείνετε μόνοι με τις σκέψεις σας. Δεν χρειάζεται να συμμετέχετε πάντα στις κουβέντες της παρέας.

Καρκίνος

Σήμερα είναι εύκολο να συνδεθείτε με τους άλλους ανθρώπους. Αξιοποιήστε το προς όφελός σας. Ελάτε σε επαφή με ένα καινούργιο πρόσωπο σε έναν ιστότοπο γνωριμιών. Ή αράξτε με τους φίλους σας και κάντε κάτι διασκεδαστικό.

Λέων

Η οικονομική σας κατάσταση σας εμποδίζει να περάσετε καλά. Μήπως θα έπρεπε να αναζητήσετε τη βοήθεια κάποιου ειδικού για να ξαναμπείτε στον σωστό δρόμο; Κάντε έναν προγραμματισμό. Ανοίξτε έναν αποταμιευτικό λογαριασμό. Σε πολύ λίγο χρόνο θα επανακτήσετε τον έλεγχο των οικονομικών σας.

Παρθένος

Όταν κάνετε ονειροπολήσεις με το πιο πρόσφατο φλερτ σας, μήπως φαντάζεστε μια τέλεια ζωή μαζί του στο μέλλον; Δεν είναι κακό να έχετε πλούσια φαντασία. Αν, όμως, σκέφτεστε έτσι δημιουργείτε υπερβολικά υψηλές προσδοκίες για το μέλλον και ενδέχεται να απογοητευτείτε στο παρόν. Επικεντρωθείτε στην πραγματικότητα.

Ζυγός

Μήπως αυτή η ενοχλητική φωνούλα στο κεφάλι σας έχει αρχίσει να γίνεται πιο δυνατή; «Γιατί δεν έχεις παντρευτεί ακόμη»; «Τι περιμένεις»; Και τα λοιπά και τα λοιπά… Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να λέει ότι θα πρέπει να έχετε παντρευτεί μέχρι κάποια συγκεκριμένη ηλικία. Απολαύστε την εργένικη ζωή και μην αγχώνεστε για τα υπόλοιπα.

Σκορπιός

Κάντε μια χάρη σε κάποιον φίλο χωρίς ερωτήσεις. Όσο λιγότερα ρωτήσετε, τόσο περισσότερο θα εκτιμήσει αυτό το άτομο τη στάση σας. Κρατήστε τυχόν σχόλια και επικρίσεις για τον εαυτό σας. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ο φίλος σας τώρα, είναι ένας ξερόλας.

Τοξότης

Μην βιάζεστε να ακούσετε τις γαμήλιες καμπάνες. Όσο και αν θα θέλατε να παραλείψετε τα ραντεβού και την αβεβαιότητα που τα συνοδεύει και να πάτε κατευθείαν στον γάμο, δεν γίνεται. Αφήστε που θα χάσετε όλη τη διασκέδαση. Γιατί θέλετε να αντιμετωπίσετε σοβαρά ζητήματα στη σχέση σας, από τόσο νωρίς;

Αιγόκερως

Σήμερα συνδεθείτε με άτομα που ζουν μακριά σας. Επειδή η οικογένεια και οι φίλοι σας βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά, δεν σημαίνει ότι δεν σας σκέφτονται. Ανταλλάξτε τα νέα σας. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην κρατάτε επαφή μαζί τους.

Υδροχόος

Στην αναζήτηση για το επόμενο ερωτικό σας ταίρι, καλό θα ήταν να ψάξετε τι θέλετε και όχι τι χρειάζεστε. Μπορεί να θέλετε κάποιο που να είναι προσγειωμένο χωρίς εντάσεις και μελοδραματισμούς. Είστε έτοιμοι για μια ώριμη σχέση.

Ιχθύες

Δεν χρειάζεται να ξέρετε όλα τα γεγονότα εκ των προτέρων. Προσπαθήστε να είστε πιο αυθόρμητοι στη ζωή σας. Οι φίλοι σας θα εκτιμήσουν αυτή την νέα, ανέμελη συμπεριφορά σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments