Ελλάδα

ΕΛ.ΑΣ.: «Μαζί τα καταφέραμε, μαζί θα συνεχίσουμε» – Το βίντεο για την επόμενη μέρα

ΕΛ.ΑΣ.: «Μαζί τα καταφέραμε, μαζί θα συνεχίσουμε» – Το βίντεο για την επόμενη μέρα
ΕΛ.ΑΣ.: Αυτό είναι το βίντεο που κυκλοφόρησε από την Ελληνική Αστυνομία για την περίοδο της καραντίνας αλλά και για την επόμενη μέρα.

ΕΛ.ΑΣ.: Η περίοδος της καραντίνας έληξε και πλέον περάσαμε στην επόμενη μέρα. Όλον αυτόν τον καιρό υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι δούλεψαν παραπάνω από τους υπόλοιπους και βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού. Μπορεί συχνά να μνημονεύουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν παίξει το δικό τους καθοριστικό ρόλο σε όλη αυτή την κατάσταση.

Με κεντρικό «σύνθημα»: «Μαζί τα καταφέραμε. Μαζί προσπαθούμε. Μαζί θα συνεχίσουμε», κυκλοφόρησε το νέο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ της Ελληνικής Αστυνομίας, τονίζοντας ότι «κάνουμε το χρέος μας απέναντι σε όλους εσάς, τους πολίτες».

Τα δύο σποτ (τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό) αναφέρονται στα μέτρα φύλαξης των συνόρων της χώρας μας στον Έβρο και στη συνεισφορά της Αστυνομίας στα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού και αποσκοπούν στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για το έργο και την προσφορά της Αστυνομίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments