Ελλάδα

Καγκελόπορτα έπεσε πάνω σε 4χρονο στη Θεσσαλονίκη: To κοριτσάκι τραυματίστηκε ελαφρά

Καγκελόπορτα έπεσε πάνω σε 4χρονο στη Θεσσαλονίκη: To κοριτσάκι τραυματίστηκε ελαφρά
Καγκελόπορτα έπεσε πάνω σε 4χρονο στη Θεσσαλονίκη: Η μικρή έπειτα από το περιστατικό νοσηλεύεται, ενώ το συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 8 Μαΐου, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Καγκελόπορτα έπεσε πάνω σε 4χρονο στη Θεσσαλονίκη: Ελαφρά τραυματίστηκε 4χρονο κοριτσάκι όταν έπεσε επάνω του καγκελόπορτα. Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 8 Μαΐου, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, στην οδό Παύλου Μελά. Έπειτα από την πτώση της καγκελόπορτας ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την 4χρονη, έπειτα από σχετική κλήση που δέχθηκε, στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Αξίζει να σημειωθεί άλλο ένα περιστατικό που όπου εντοπίστηκε  νεκρός άνδρα στη Θάσο. Συγκεκριμένα με ένα ακόμη σοκαριστικό συμβάν ήρθε αντιμέτωπη η τοπική κοινωνία της Θάσου, έπειτα από τον εντοπισμό του άψυχου σώματος ενός άνδρα σε θαλάσσια περιοχή της Θάσου. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα proininews και το centertv, πλωτό σκάφος περισυνέλεξε σώμα νεκρού άνδρα που βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα, σε απόσταση 3 ναυτικών μιλίων από την Σκάλα του Πρίνου. Ο άνδρας βρέθηκε γυμνός από τη μέση και πάνω, ενώ φάνηκε να είναι στη θάλασσα αρκετές ώρες ή μέρες.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι χθες βρέθηκε  ένα ακόμη πτώμα άνδρα σε παραλία της Χαλκίδας. Ο άτυχος ψαράς βρέθηκε 3 χιλιόμετρα μακριά από τη βάρκα του η οποία επέπλεε ανοιχτά λίγο πιο πέρα. Οι υπάλληλοι της τοπικής κοινότητας Ανθηδώνος  βρήκαν το πτώμα στην παραλία των Αλυκών και αμέσως ενημέρωσαν τον αντιδήμαρχο, Κώστα Καρβούνη, ο οποίος έσπευσε στο σημείο και ενημέρωσε το Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments