Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [08/05/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [08/05/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή [08/05/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή [08/05/20].

Κριός

Γιατί να κολλάτε στις συνηθισμένες σας καθημερινές δραστηριότητες, όταν μπορείτε να βάλετε λίγο ενθουσιασμό στη ζωή σας; Σπάστε τους κανόνες και κάντε κάτι εντελώς διαφορετικό, που πάντα θέλετε να δοκιμάσετε. Να είστε τολμηροί στη ζωή.

Ταύρος

Σήμερα περάστε καλά, μιλώντας με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Δεν χρειάζεται να συζητήσετε κάτι σοβαρό. Κρατήστε το κλίμα ανάλαφρο και χαλαρό. Όσο λιγότερη πίεση νιώθετε, τόσο το καλύτερο.

Δίδυμοι

Ζητήστε ερωτικές συμβουλές από κάποιον μεγαλύτερο της οικογένειάς σας αντί για την παρέα σας. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, οι γονείς σας μπορεί να έχουν την απάντηση που αναζητάτε. Και το πιθανότερο είναι ότι θέλουν πολύ να σας δώσουν μια άλλη άποψη.

Καρκίνος

Είναι πανεύκολο να έρθετε σε επαφή με τους άλλους ανθρώπους σήμερα. Είστε καλοί στο να φτιάχνετε δεσμούς. Απλά να είστε ο συνηθισμένος σίγουρος και γοητευτικός εαυτός σας!

Λέων

Καλό θα ήταν να είστε πιο συντηρητικοί από το συνηθισμένο, σε σχέση με την αποκάλυψη των συναισθημάτων σας σήμερα. Κρατήστε τα μυστικά σας. Μην αποκαλύπτετε πάρα πολλά σε κάποιο πρόσωπο μου μόλις γνωρίσατε. Περιμένετε μέχρι να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας προδώσει.

Παρθένος

Οι μικρές λεπτομέρειες έχουν μεγάλη σημασία σήμερα. Μια ευγενική χειρονομία για έναν συνάδελφο, έναν σύντροφο ή έναν φίλο, δείχνει ότι τον σκέφτεστε και σας κάνει αξιαγάπητους. Να είστε αυθεντικοί και δεν θα χάσετε.

Ζυγός

Να είστε ο εαυτός σας όταν μιλάτε με κάποιον/α πιθανό/ή ερωτικό/ή σύντροφο. Αν φερθείτε υπερβολικά τολμηρά, υπάρχει ο κίνδυνος να τον/την τρομάξετε. Κρατήστε απλά τα πράγματα και να είστε ο εαυτός σας.

Σκορπιός

Οι φίλοι σας έχουν έναν μοναδικό τρόπο να σας λένε ακριβώς αυτό που πρέπει να ακούσετε, είτε το θέλετε είτε όχι. Εάν αναρωτιέστε για το αν θα πρέπει να προσπαθήσετε ξανά να βγείτε ραντεβού, γιατί δεν ζητάτε τη συμβουλή τους;

Τοξότης

Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για κάποιο άτομο που μόλις γνωρίσατε. Οι φήμες και τα κουτσομπολιά δεν σημαίνουν τίποτα. Για να συλλάβετε την πραγματική του προσωπικότητα, θα χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο ποιοτικό χρόνο μιλώντας μεταξύ σας.

Αιγόκερως

Πολλά μπορούν να επιτευχθούν σήμερα, αρκεί να το πάρετε απόφαση. Κλείστε τον υπολογιστή σας και αποφύγετε να σπαταλήσετε χρόνο στο σερφάρισμα στο διαδίκτυο. Βάλτε ωριαίους στόχους στον εαυτό σας και επιτύχετέ τους έναν προς έναν. Αποφύγετε την εκτέλεση πολλαπλών εργασιών ταυτόχρονα και προτιμήσετε να τελειώνετε κάθε εργασία ξεχωριστά.

Υδροχόος

Ενώ μια άμεση προσέγγιση είναι πάντα ιδανική, προσέξτε όταν έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους σήμερα. Μπορεί να πάρουν κατάκαρδα τα σχόλιά σας, για αυτό να είστε ευγενικοί όταν προσφέρετε τη γνώμη σας. Τα επικριτικά σχόλια μπορεί να προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα από όσο πρέπει.

Ιχθύες

Η πιθανότητα μιας ουσιαστικής σχέσης μπορεί να τερματιστεί απότομα, εάν η πρώτη συζήτηση πάει άσχημα. Η καλή πρώτη εντύπωση είναι το κλειδί. Μην μιλάτε μόνο για εσάς ή για τους/τις πρώην σας. Να έχετε θετική διάθεση και να είστε ο εαυτός σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments