Ελλάδα

Κρήτη: Τροχαίο με πενταμελή οικογένεια – Ένας νεκρός

Κρήτη: Τροχαίο με πενταμελή οικογένεια – Ένας νεκρός
Κρήτη: Τραγωδία στην Κρήτη. Μια οικογένεια ενεπλάκη σε τροχαίο το βράδυ του Σαββάτου. Ένα άτομο έχασε τη ζωή του.

Κρήτη: Άλλη μια τραγωδία έλαβε χώρα στην άσφαλτο της Κρήτης το βράδυ του Σαββάτου. Ένας άνθρωπος νεκρός και πέντε τραυματίες εκ των οποίων κάποιοι σοβαρά, είναι ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε στους Αγίου Δέκα του Δήμου Γόρτυνας μετά από μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων καθώς ένας από τους σοβαρά τραυματισμένους, υπέκυψε στα τραύματά του.

Στο σημείο σύμφωνα με το ekriti.gr κλήθηκε και η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων ενώ όλοι οι τραυματίες έχουν διακομισθεί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε πενταμελής οικογένεια ενώ στο δεύτερο ένα όχημα, ένα μόνο άτομο. Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ταυτότητα του θύματος. Πρόκειται για το πέμπτο θύμα στην άσφαλτο της Κρήτης από την αρχή του έτους.

Νεκρός μοτοσικλετιστής στις Σέρρες:

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε και έξω από την πόλη των Σερρών, όταν ένας 55χρονος μοτοσικλετιστής, υπό άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω σε τσιμεντένιο στηθαίο και να τραυματιστεί θανάσιμα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 06:30 το πρωί του Σαββάτου, στο 2ο χλμ. της επαρχιακής οδού Σερρών – Μητρουσίου. Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Σερρών, ωστόσο ήταν αργά. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments