Αθλητισμός

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Σε αναζήτηση αντικαταστάτη του Μάριο Μπράνκο

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Σε αναζήτηση αντικαταστάτη του Μάριο Μπράνκο
ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ο κύκλος του Πορτογάλου τεχνικού διευθυντή ολοκληρώνεται στην Τούμπα με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να φέρει αρκετές αλλαγές στο δυναμικό του ΠΑΟΚ. Η διοίκηση του συλλόγου επιθυμεί να γυρίσει σελίδα και να τρέξει προκειμένου να κερδίσει γρήγορα τον χαμένο χρόνο μιας και η τρέχουσα σεζόν δεν βαίνει όπως είχε αρχικά υπολογιστεί.

Έτσι στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νέα πρόσωπα σε πόστα κλειδιά αλλά και έμψυχο δυναμικό. Ένα από τα πρόσωπα που είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποχωρήσουν από την Τούμπα δεν είναι άλλο από τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου τα τελευταία δύο χρόνια, Μάριο Μπράνκο. Ο κύκλος του Πορτογάλου έχει ολοκληρωθεί με το μόνο που μένει πλέον να είναι το τυπικό της υπόθεσης και η ολοκλήρωση της σεζόν για τον ΠΑΟΚ προκειμένου η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη να γυρίσει σελίδα.

Σύμφωνα με την SportDay, ένας συγκεκριμένος υποψήφιος έχει προκριθεί έναντι των υπολοίπων και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει καθοριστική επαφή μαζί του. Το όνομά του δεν έχει γίνει γνωστό, παρά μόνο πως είναι μικρός σε ηλικία, άριστος γνώστης της ευρωπαϊκής αγοράς και στο παρελθόν είχε απασχολήσει ομάδες της Premier League. Ούτως ή άλλως ο ΠΑΟΚ αναζητούσε τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου εστιάζοντας κυρίως στη Γερμανία και τις υπόλοιπες χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments