Ελλάδα

Λούλης σποτ κορωνοϊός: Η Πολιτική Προστασία απέσυρε το τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό

Λούλης σποτ κορωνοϊός: Η Πολιτική Προστασία απέσυρε το τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό
Λούλης σποτ κορωνοϊός: Μετά τον σάλο που προκλήθηκε η Πολιτική Προστασία αποφάσισε την απόσυρση του τηλεοπτικού σποτ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός.

Λούλης σποτ κορωνοϊός: Η Πολιτική Προστασίας, έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε το σποτ με τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη για τον συνωστισμό στις πλατείας, αποφάσισε να το αποσύρει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας

«Δύο νέα σποτ άρχισαν να προβάλλονται στο πλαίσιο της καμπάνιας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊου. Το ένα από αυτά προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις και κριτική για σεξισμό. Επειδή η κριτική αυτή, όσο και αν μας αδικεί σε σχέση με τις προθέσεις μας, δημιουργεί μια εντύπωση που δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύρουμε.

Ο στόχος της καμπάνιας μας ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Όταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί το σκοπό του. Η καμπάνια θα συνεχιστεί με το άλλο σποτ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς, τον Χρήστο Λούλη και την Κατερίνα Λέχου για την ευγενική τους προσφορά».

Δείτε το επίμαχο βίντεο

Το σποτ με τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη μιλάει για τον κίνδυνο που διατρέχουμε όταν συνωστιζόμαστε και δεν τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. Η εκστρατεία έχει τίτλο «Μένουμε Ασφαλείς, Βγαίνουμε Νικητές». Ειδικά ο συνωστισμός, στις οποίες πολλοί άνθρωποι ή πολύ μεγάλες παρέες μαζεύονται μαζί, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους όπως οι πλατείες, δημιουργεί, σύμφωνα με τους ειδικούς, ιδανικές συνθήκες για την μετάδοση του ιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments