Ελλάδα

Ανακοίνωση σήμερα για τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα [10 Μαΐου]

Ανακοίνωση σήμερα για τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα [10 Μαΐου]
Το υπουργείο Υγείας μας ενημερώνει για τα νέα κρούσματα και τους νεκρούς στη χώρα μας.

O λοιμωξιολόγος και Διευθυντής Υγειονομικού Πολεμικής Αεροπορίας, Υποπτέραρχος Δημήτρης Χατζηγεωργίου αναλαμβάνει χρέη Σωτήρη Τσιόδρα, και μας ενημερώνει για τα νέα κρούσματα και τους νερούς του ιού στην Ελλάδα. Παράλληλα, αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις του ζητήματος.

Δίπλα του, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιας, αναφέρει με τη σειρά του τα μέτρα που θα πρέπει να τηρούμε όλοι μας ώστε να περιοριστεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του φονικού ιού στη χώρα μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη χθεσινή ενημέρωση τα νέα κρούσματα στη χώρα μας ήταν 19, ενώ ο συνολικός αριθμός ανήλθε σε 2.710, ενώ οι νεκροί ανήλθαν στους 151.

Στους 151 οι νεκροί στην Ελλάδα -Κατέληξε 69χρονος άνδρας στον «Ευαγγελισμό»:

Τελευταίο θύμα του φονικού ιού στη χώρα μας είναι ένα 69χρονος άνδρας. Αργά το βράδυ της Παρασκευής άφησε την τελευταία του πνοή και έγινε ο 151ος θάνατος. Ο άνδρας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», στη μονάδα εντατικής θεραπείας για τον Covid-19. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το νοσοκομείο, είχε υποκείμενο νόσημα και συγκεκριμένα λεμφωγενή λευχαιμία.

Yπενθυμίζεται, πως με τα νέα δεδομένα, πλέον, η καθημερινή ενημέρωση, για την εξέλιξη του κορωνοϊού στην χώρα μας θα γίνεται 2-3 φορές την εβδομάδα, Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, και όποτε κριθεί φυσικά απαραίτητο, λόγω έκτακτων καταστάσεων. Επισημαίνεται ότι η ενημέρωση θα πραγματοποιείται και γραπτώς, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα.

Δείτε live την ενημέρωση:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments