Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [10/05/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [10/05/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή [10/05/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή [10/05/20].

Κριός

Αν υιοθετήσετε μια επιθετική συμπεριφορά στον έρωτα, μπορεί να μην σας δώσει τα αποτελέσματα που αναζητάτε. Δεν χρειάζεται να γίνετε κάποιος που δεν είστε. Αφήστε τη φυσική σας γοητεία να ξεδιπλωθεί.

Ταύρος

Η συνηθισμένη σας ρουτίνα φαίνεται λίγο πιο λαμπερή σήμερα. Αν όμως δεν σηκώσετε το κεφάλι σας και κοιτάξετε γύρω σας, δεν θα το δείτε ποτέ. Αφήστε λίγο φλερτ να ομορφύνει τη μέρα σας.

Δίδυμοι

Με το είδος της ενέργειας που έχετε σήμερα, δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να ξεκινήσετε κάποια συνομιλία στο διαδίκτυο ή πρόσωπο με πρόσωπο. Στην πραγματικότητα, μπορεί να έχετε πρόβλημα να βάλετε σε προτεραιότητα τα ερωτικά σας. Συμβουλευτείτε κάποιον φίλο.

zodia-love-erotas-zevgari5-1200x800

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να προκύψουν εμπόδια στις αλληλεπιδράσεις σας, ειδικά τις συναισθηματικές. Κάποιες φορές, όμως, αυτά τα εμπόδια είναι που τις κάνουν ενδιαφέρουσες. Βεβαιωθείτε ότι θα εκφράσετε τον εαυτό σας ελεύθερα.

Λέων

Η προσέγγιση “φίλοι πρώτα” θα κάνει θαύματα στην ερωτική σας ζωή τώρα. Θα αισθανθείτε ελεύθεροι να δείξετε ποιοι πραγματικά είστε. Επίσης, θα είναι πολύ πιο εύκολο να μάθετε περισσότερα πράγματα για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Στην χειρότερη περίπτωση θα καταλήξετε με έναν καινούργιο φίλο.

Παρθένος

Συνεχίστε, βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Στείλτε ένα e-mail σε κάποια άτομα, πείτε γεια σε μερικούς αγνώστους. Μόλις βρεθείτε στον έξω κόσμο, χαλαρώστε και μην βιάζεστε.

Ζυγός

Σήμερα είστε απίστευτα γοητευτικοί. Οι ευγενικοί σας τρόποι και η ρομαντική ενέργεια που σας στέλνουν τα άστρα, σας κάνουν απόλυτα ερωτεύσιμους. Πού θα κατευθύνετε την προσοχή σας;

Σκορπιός

Το δυνατό σας ένστικτο μπορεί να είναι κάπως μπερδεμένο. Δεν σας αρέσει καθόλου που ξαφνικά δεν ξέρετε τι θέλετε. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο και συζητήστε τις δυνατότητες που έχετε με κάποιο φίλο.

Τοξότης

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στον αστείο, έξυπνο εαυτό σας τώρα. Ρίξτε μια ματιά στα προφίλ φίλων των φίλων σας στα κοινωνικά δίκτυα, κάντε μερικές νέες επαφές. Και γενικά κάντε ό,τι μπορείτε για να επεκτείνετε τις δυνατότητές σας! zodia-love-erotas-zevgari3-1200x822

Αιγόκερως

Η δουλειά απομυζά όλη σας την ενέργεια τώρα, αφήνοντας ελάχιστη διάθεση για έρωτες. Δεν χρειάζεται να βγείτε έξω. Μείνετε σπίτι να ξεκουραστείτε. Θα απολαύσετε περισσότερο το φλερτ όταν δεν θα είστε εξαντλημένοι.

Υδροχόος

Μπορεί να χρειαστεί λίγη προσπάθεια παραπάνω για να βγείτε από τον εαυτό σας και να αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει γύρω σας. Πιστέψτε μας. Θα αξίζει τον κόπο. Αλληλοεπιδράστε με όλα τα είδη ανθρώπων, κάνοντας κάθε είδους συζητήσεις. Ποτέ δεν ξέρετε ποιον μπορεί να γνωρίσετε.

Ιχθύες

Μην είστε ξενέρωτοι. Δημιουργήστε τη δική σας περιπέτεια. Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, το να κάνετε μια κίνηση είναι καλύτερο από το να περιμένετε απλά κάτι να συμβεί.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments