Ελλάδα

Τατιάνα Στεφανίδου αποχώρηση κανάλι: Φεύγει από τον ΣΚΑΪ, που πάει;

Τατιάνα Στεφανίδου αποχώρηση κανάλι: Φεύγει από τον ΣΚΑΪ, που πάει;
Τατιάνα Στεφανίδου αποχώρηση κανάλι: Η αποχώρηση της Τατιάνας Στεφανίδου από τον ΣΚΑΪ παρουσιάζεται σχεδόν σίγουρη. Πού θα βρει τηλεοπτική στέγη η παρουσιάστρια.

Τατιάνα Στεφανίδου αποχώρηση κανάλι: Η ιδιαίτερη, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, τηλεοπτική σεζόν 2019/20 οδεύει προς την ολοκλήρωσή της και η Τατιάνα Στεφανίδου αναμένεται να βρεθεί σε άλλη τηλεοπτική στέγη από την επόμενη. Θυμίζουμε ότι η γνωστή παρουσιάστρια αυτή τη στιγμή είναι στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day» του ALPHA, η γνωστή παρουσιάστρια ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας της. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η Τατιάτα Στεφανίδου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το MEGA Channel, το κανάλι δηλαδή στο οποίο εργάζεται ήδη και ο σύζυγος της Νίκος Ευαγγελάτος.

Οι πληροφορίες λένε ότι αναμένεται να παρουσιάσει καθημερινή εκπομπή στη ζώνη που την είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν, δηλαδή 4 με 6 το απόγευμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται ότι η Τατιάνα θα αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ αφού συνεχώς άλλαζε το πως προβαλλόταν η εκπομπή της, όπως μέρα, ώρες κτλ. Το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη πληροφορία φαίνεται να έχει δόση αλήθειας αφού η παρουσία του Ν. Ευαγγελάτου αποτελεί έναν σύνδεσμο με το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η χθεσινή εκπομπή της Τατιάνας στον ΣΚΑΪ. Θα είναι από τις τελευταίες;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments