Διεθνή

ΗΠΑ κορωνοϊός: 776 νεκροί σε μία ημέρα – Νούμερα Μαρτίου και αισιοδοξία στην επιστημονική κοινότητα

ΗΠΑ κορωνοϊός: 776 νεκροί σε μία ημέρα – Νούμερα Μαρτίου και αισιοδοξία στην επιστημονική κοινότητα
ΗΠΑ κορωνοϊός: Οι ημερήσιες καταγραφές της πανδημίας δείχνουν πτωτική τάση κάτι που προκαλεί συγκρατημένη αισιοδοξία στους επιστήμονες βλέποντας πως τα περιοριστικά μέτρα πιάνουν τόπο.

ΗΠΑ κορωνοϊός: Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής διαπιστώθηκαν 776 θάνατοι εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού τις προηγούμενες 24 ώρες, αριθμός που είναι ο χαμηλότερος που καταγράφεται από τον Μάρτιο, με το σύνολο των θυμάτων να ανέρχεται πλέον σε 79.522, σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει και δημοσιοποιεί στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.

Εδώ και πολλές εβδομάδες, ο ημερήσιος απολογισμός θανάτων εξαιτίας του COVID-19 κυμαινόταν μεταξύ των 1.000 και των 2.500. Σύμφωνα με το πανεπιστήμιο της Βαλτιμόρης, έχουν καταγραφεί 1.329.072 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 στις ΗΠΑ, ωστόσο ο αριθμός αυτός ενδέχεται να είναι υποτιμημένος, όπως από λίγο ως πολύ σε όλο τον κόσμο, ελλείψει επαρκούς αριθμού διαγνωστικών εξετάσεων.

Σε αναμονή ο αρχηγός της Εθνοφρουράς, αφού βρέθηκε θετικός και αρνητικός στον κορωνοϊό

Ο αρχηγός της Εθνοφρουράς των ΗΠΑ, η οποία έχει ουσιαστικό ρόλο στη διαμόρφωση της αντίδρασης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων έναντι της COVID-19, βρίσκεται σε αναμονή, καθώς βρέθηκε θετικός και αρνητικός έπειτα από αντικρουόμενα διαγνωστικά τεστ μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπως ανακοίνωσαν αξιωματούχοι χθες, Κυριακή.

Ένας από τους αξιωματούχους, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομασθεί, δήλωσε ότι εκτός από τον στρατηγό Τζόζεφ Λ. Λένγκιελ της Εθνοφρουράς των ΗΠΑ, ο Αρχηγός Ναυτικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ ναύαρχος Μάικ Γκίλντεϊ ήρθε σε επαφή με ένα μέλος της οικογένειας του, που ήταν θετικό στον κορωνοϊό. Ο Γκίλντεϊ βρέθηκε αρνητικός στον κορωνοϊό, αλλά θα τεθεί προληπτικά σε προσωπική καραντίνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments