Lifestyle

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ξέρω που οφείλεται η κόντρα Κανάκη – Αρναούτογλου

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ξέρω που οφείλεται η κόντρα Κανάκη – Αρναούτογλου
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του ανέφερε πως γνώριζε αρκετό από το παρασκήνιο της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Γρηγόρη Αρναούτογλου και Αντώνη Κανάκη.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ο γνωστός παρουσιαστής και στενός συνεργάτης της Φαίης Σκορδά ερωτηθείς για τη συγκεκριμένη διαμάχη που είδε τα φώτα της δημοσιότητας, δεν μάσησε τα λόγια του αν και στην αρχή δεν θέλησε να πάρει θέση. Διαβάστε τι είπε στη συνέντευξή του στο TV Έθνος:

Τη διαμάχη Αρναούτογλου – Κανάκη πώς την είδες; Πήρες θέση νομίζω…

Δεν πρόλαβα να πάρω θέση. Θα μου επιτρέψεις να μην πάρω ούτε τώρα θέση. Πρόκειται για δύο πρόσωπα που ο ένας είναι στον ΑΝΤ1 και ο άλλος ήταν στο κανάλι για πολλά χρόνια. Χωρίς να το έχω επιδιώξει ξέρω πράγματα και καταστάσεις, αλλά δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Ήταν όμως πολύ άκυρο και άκαιρο το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη. Είχε της εκπομπής του τον χαβά, για να μην πω τίποτε άλλο. Στην ουσία των πραγμάτων είναι αστείο να μιλάμε για αντιγραφές. Ό,τι κάνουμε φέρει την προσωπική μας σφραγίδα.

Στην αμερικανική τηλεόραση υπάρχουν οκτώ ίδια talk shows, όμως ο κάθε παρουσιαστής το κάνει με τον τρόπο του. Και εμένα πήραν στοιχεία από το “Ouga Challenge”, η Τσολάκη, παλαιότερα ο Κρατερός Κατσούλης, που εγώ με τη σειρά μου είχα πάρει από τον Γαλυφιανάκη. Έτσι είναι. Ο καθένας βάζει το προσωπικό του στίγμα. Όλοι έχουν το δικαίωμα να εμπνέονται από κάτι και να βάζουν την προσωπική τους πινελιά. Δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τηλεόραση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments