Lifestyle

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου 2020
Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η αστρολόγος που μας έμαθε τα ζώδια μέσα από η συχνότητα του ΑΝΤ1 παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου 2020.

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η καθημερινότητα έρχεται και περνά με αστραπιαία ταχύτητα. Ωστόσο συνέχεια τον καθένα απασχολούν βασικά θέματα. Οικονομικά, επαγγελματικά, αισθηματικά βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη στο μυαλό κάθε ανθρώπου, αναζητώντας τις απαντήσεις που θα κάνουν τη ζωή του καλύτερη και πιο αρμονική.

Μαζί με αυτά προστίθεται και η υγεία, η οποία στις μέρες μας δοκιμάζεται από την επέλαση της πανδημίας του κορωνοιού. Για όλα αυτά υπάρχουν απαντήσεις. Αυτές κρύβονται στις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα. Η γνωστή μελλοντολόγος μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 δίνει τις δικές της προβλέψεις λύνοντας δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα.

Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο φέρνει αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς κυρίως ως προς τους επαγγελματικούς στόχους. Στην περίπτωση που μέχρι τώρα οι επιδιώξεις δεν είχαν φέρει κάποιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα τώρα θα γίνει το βήμα να αλλάξει η κατεύθυνση και να διαφοροποιηθούν οι βλέψεις.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, σε προτεραιότητα μπαίνουν ζητήματα επαγγελματικής και οικονομικής εξέλιξης. Ανοίγματα θα υπάρξουν για νέες συνεργασίες, δεν θα λείψουν οι καινούργιες προτάσεις. Κάποιοι θα έχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν τις εργασίες τους, να συνεργαστούν ομαλά και να καταλήξουν σε ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Αναγκαίο θα είναι να υπάρξει πρωτοβουλία και άμεση λήψη αποφάσεων, τα γεγονότα θα έχουν ταχύτητα, θα χρειαστεί ώριμη σκέψη και δυναμικότητα.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments