Οικονομία

Άδωνις Γεωργιάδης για εστιατόρια: Ολοκληρώσαμε τη μελέτη οργάνωσης, με τις προβλεπόμενες αποστάσεις

Άδωνις Γεωργιάδης για εστιατόρια: Ολοκληρώσαμε τη μελέτη οργάνωσης, με τις προβλεπόμενες αποστάσεις
Άδωνις Γεωργιάδης για εστιατόρια: "Mε τον υφυπουργό Νίκο Παπαθανάση, ολοκληρώσαμε τη μελέτη της οργανώσεως του χώρου των εστιατορίων, με τις προβλεπόμενες αποστάσεις. Στόχος η διατήρηση του 80% της προηγούμενης δυναμικότητας", έγραψε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης.

Άδωνις Γεωργιάδης για εστιατόρια: Σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ολοκληρώθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων η μελέτη για την οργάνωση των χώρων των εστιατορίων με τις προβλεπόμενες αποστάσεις. Συγκεκριμένα, ο υπουργός αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Με τον υφυπουργό Νίκο Παπαθανάση το Σάββατο ολοκληρώσαμε την μελέτη της οργανώσεως του χώρου των εστιατορίων, με τις προβλεπόμενες αποστάσεις. Στόχος η διατήρηση του 80% της προηγούμενης δυναμικότητας. Όλα θα πάνε καλά. Ευχαριστώ και τους εθελοντές μας για την βοήθεια τους».

Δείτε την ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη στο Twitter:

Παράλληλα, ο υπουργός Ανάπτυξης σε σημερινή συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 δήλωσε τα εξής: «Τις επόμενες μέρες θα αξιολογηθούν τα αποτελέσματα από την πρώτη φάση της σταδιακής άρσης των μέτρων κι ανάλογα με τις εισηγήσεις των ειδικών θα δούμε αν μπορούμε να πάμε πιο γρήγορα το χρονοδιάγραμμα της άρσης των μέτρων».

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδ. Γεωργιάδης, για το συνωστισμό έξω από τα κεντρικά της ΔΕΗ και τις χρεώσεις τραπεζών και πενταψήφιων κλήσεων,  καθώς και για τα καταστήματα εστίασης. Δείτε το σχετικό απόσπαμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments